Τοπικά

Αποκτά και δεύτερο ογκολόγο η Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Ένα επιτακτικό αίτημα του συλλόγου καρκινοπαθών, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, επιτέλους ικανοποιείται. Η Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, που ιδρύθηκε και λειτουργεί τα τελευταία χρόνια με ένα και μοναδικό γιατρό, τον κ. Ρήγα, αποκτά πλέον και δεύτερο ογκολόγο, έστω και επικουρικό. Η άφιξή του στο Νοσοκομείο αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με άλλους τρεις επικουρικούς γιατρούς, έναν καρδιολόγο, ένα παιδοψυχίατρο και έναν οφθαλμίατρο.

Την ικανοποίησή του για την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού εξέφρασε σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Κ. Καραμπάτσας επισημαίνοντας ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των διορισμών τους από το υπουργείο Υγείας και σε μία εβδομάδα το αργότερο θα μπορέσουν να αναλάβουν υπηρεσία.

“Ανάμεσα στις τέσσερις ειδικότητες υπάρχει κι ένας εξειδικευμένος ογκολόγος που έρχεται να προστεθεί στη δύναμη του Νοσοκομείου του Βόλου, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των καρκινοπαθών. Πλέον η Ογκολογική Κλινική θα στελεχώνεται από δύο ογκολόγους, ένα μόνιμο και έναν επικουρικό, όπως και από μία επικουρική παθολόγο με ειδίκευση στην ογκολογία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το