Τοπικά

Αποκριάτικο γλέντι με χρώμα… παραδοσιακό από το Λύκειο των Ελληνίδων

αποκριάτικο γλέντι χορευτικών τμημάτων ΛΕΒ 2015
Αποκριάτικο γλέντι για όσους οι απόκριες δε συνδέονται με παρελάσεις, λάτιν ρυθμούς και εξωτικές χορεύτριες, διοργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι στο κέντρο Comtesse στην Κριθαριά.
Εδώ και χρόνια το Λ.Ε.Β. τιμά τα ιδιαίτερα έθιμα της ελληνικής αποκριάς οργανώνοντας εκδηλώσεις με έντονα χαρακτηριστικά πολιτιστικά στοιχεία και συμβολισμούς. Έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν ομάδες μεταμφιεσμένων από διάφορες περιοχές όπως τους Γέρους και τις Κορέλες της Σκύρου, τις Μπούλες της Νάουσας, τους Φανούς της Κοζάνης, τα άσεμνα της Λέσβου, την Τράτα της Σκοπέλου κ.ά.
Το αποκριάτικο γλέντι του ΛΕ.Β. αποτελεί πρόταση για τα μέλη των χορευτικών ομάδων, τις οικογένειες και τους φίλους τους, αφού εκτός από το καλό φαγητό και το κρασί θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν με ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής και συγκεκριμένα τους: Σταύρο Κουσκουρίδα – κλαρίνο. Άρη Ντίνα – λαούτο, Στέφανο Γεωργίου – βιολί, Στέφανο Ζεράι – κρουστά & γκάιντα, Δημήτρη Γαϊκιόπουλο – τραγούδι.
Πληροφορίες – κρατήσεις στο 24210-33938 (11:00-14:00) καθώς επίσης και στα
στα μέλη του Δ.Σ και στους δασκάλους των χορευτικών ομάδων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το