Ελλάδα

Αποκαλύψεις για τη ζωή και το θάνατο του make up artist Γιάννη Αγγελάκη

5304_gianis_agelakis_708

Σε συγκινητικές αποκαλύψεις για την ζωή του make up artist Γιάννη Αγγελάκη, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε την οικογένειά του και την ελληνική showbiz, προχώρησε η Νανά Παλαιτσάκη.

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για τον τρόπο που ζούσε αλλά και για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του Γιάννη Αγγελάκη τους οποίους συνέδεε η φιλία τους.

«Πρέπει να σας πω ότι είχε πάει πριν από μία εβδομάδα να κάνει τσεκ απ με την αδερφή του και ήταν υγιέστατος. Επίσης, ο πολύ κοινός μας φίλος που ήταν χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του, έκανε μαζί του γυρίσματα πριν από τρεις μέρες. Ο Γιάννης είχε εξαιρετική διάθεση, δεν ένιωθε κανένα σύμπτωμα άσχημο και ζούσε μια περίοδο πάρα πολύ καλή. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν έπινε καθόλου, δεν έκανε καμία κατάχρηση. Έκανε τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό τη Μεγάλη Πέμπτη. Τον έψαχνε η αδερφή του να τον βρει και δεν τον έβρισκε. Αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Πηγή βίντεο: Zappitvideo

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το