Τοπικά

Απογοήτευση Διαμαντόπουλου με κριτική σε ΝΔ και Νάνσυ Καπούλα: Υπήρξα “εξιλαστήριο βλήμα”

Την απογοήτευση του για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην δημοτική παράταξη της Νάνσυς Καπούλα, στην οποία μετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εκφράζει ο κ. Νίκος Διαμαντόπουλος. Θεωρεί τον εαυτό του «εξιλαστήριο βλήμα» δηλώνοντας πως η στήριξη της ΝΔ που έδωσε χρίσμα στην υποψήφια δήμαρχο, δεν υπήρξε ποτέ, τονίζει πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι συνυποψήφιοι του είχαν προσωπικές ατζέντες και δεν ήταν μέλη μιας συμπαγούς ομάδας, ενώ αναφέρει πως υπερεκτίμησε

Με θλίψη και οίκτο παρακολουθώ τα όσα διαδραματίζονται μετεκλογικά στον συνδυασμό με τον οποίο κατήλθα για πρώτη φορά στην μάχη των Δημοτικών Εκλογών , εκφράζοντας την αντίθεση μου στο σύστημα εξουσίας που έχει εγκαθιδρυθεί στην πόλη , κάνοντας υπέρβαση μιας και δεν ανήκω στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας , γιατί πίστευα ότι ήταν ο συνδυασμός που θα μπορούσε στον δεύτερο γύρο να εκθρονίσει την υφιστάμενη Δημοτική Αρχή την οποία θεωρούσα και θεωρώ κατώτερη της Ιστορίας της Πόλης , χωρίς αρχές , χωρίς αξίες και όραμα ,την οποία θεωρώ ένα συνονθύλευμα δυνάμεων όπου η συγκολλητική της ουσία είναι οι καρποί της εξουσίας.
Εξιλαστήριο < βλήμα > γιατί :
1. Πίστεψα στα λόγια του κ. Αυγενάκη όταν προεκλογικά συγκέντρωσε τους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στο ΤΕΕ και απαίτησε την στήριξη τους στην επίσημη επιλογή του κόμματος τους ,κάτι που όπως όλοι είδαμε δεν συνέβη ποτέ στην πράξη.
2.Μη έχοντας γνώση προσώπων και πραγμάτων στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερη εκλογική εμπειρία δεν αντιλήφθηκα ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων , οι συνυποψήφιοι μου είχαν προσωπικές ατζέντες και δεν ήταν μέλη μιας συμπαγούς ομάδας , που με καθαρή καρδιά και σθένος έδιναν την μάχη υπερασπιζόμενοι την Ιστορία της πόλης απέναντι σε ένα σύστημα που ήθελε και θέλει την πόλη λάφυρο επ’ ωφέλεια την κολλητών και όχι του συνόλου των πολιτών μιας και δεν διαθέτει παιδεία και αξιακό σύστημα .

-Υπερτίμησα την επικεφαλής του συνδυασμού , στεκόμενος μόνο στην γνώση της επι των προβλημάτων της πόλης και τις λύσεις που πρότεινε , ενώ δεν αξιολόγησα την ικανότητα της στην συγκρότηση συμπαγούς ομάδας επι τη βάσει κοινών αρχών και αξιών και κοινής πολιτικής κουλτούρας με γνώμονα το εμείς και όχι το εγώ .
Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος για τον ανιδιοτελή προσωπικό αγώνα που έδωσα στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής , αλλά και κάνοντας ρεαλιστικές προτάσεις, οι οποίες θα έθεταν τις βάσεις για ένα Βόλο καινοτόμο ευημερούντα και αναπτυξιακό για όλους τους πολίτες ,με ορούς 2019 και όχι 1919.
Τέλος θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά δημόσια τους 171 φίλους που και αυτοί έκαναν την υπέρβαση τους και μου εμπιστευτήκαν την ψήφο τους .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το