Τοπικά

Απόφαση του Διευθυντή Β’Βάθμιας για τη λειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων στη Μαγνησία

 

Σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δρ. Σωκράτη Σαβελίδη για Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και Τρίτη 3 Οκτωβρίου, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες και Εργαστηριακά Κέντρα αρμοδιότητας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης εκπαίδευση, το ωρολόγιο πρόγραμμα της οποίας θα ξεκινήσει στις 9:00.

Με σύστημα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευσης ) και θα λειτουργήσουν τα παρακάτω Σχολεία:

1. 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Βόλου

2. 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Βόλου (Εσπερινό)

3. 2ο ΕΚ Νέας Ιωνίας

4. Γυμνάσιο Ιωλκού

5. 7ο Γυμνάσιο Βόλου

6. 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου

7. Γυμνάσιο Αγριάς

8. Γυμνάσιο Λεχωνίων

9. Γυμνάσιο Ζαγοράς

10. Γενικό Λύκειο Ζαγοράς

Από τη ΔΔΕ Μαγνησίας καλούνται οι Διευθυντές των παραπάνω Σχολείων & ΕΚ να ενημερώσουν άμεσα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους (γονείς) για το ωρολόγιο πρόγραμμα και τα στοιχεία σύνδεσής τους με τις εν χρήσει πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ιδιαίτερα με τα Webex Links.

Το 9ο Γυμνάσιο Βόλου, θα λειτουργήσει με σύστημα δια ζώσης εκπαίδευσης στο 7ο Γενικό Λύκειο Βόλου με Ωράριο Λειτουργίας από 14:15.

Στους μαθητές των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων, στα οποία θα παρέχεται δια ζώσης εκπαίδευση, αλλά η προσέγγιση στο Σχολείο τους είναι αδύνατη, θα παρασχεθεί εκπαίδευση με το σύστημα του Ψηφιακού Σχολείου. Αυτοί οι μαθητές θα παρακολουθήσουν με διαδικασίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευσης) το Ωρολόγιο Πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης άλλου αντίστοιχου Σχολείου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το