Πολιτισμός

Αποχαιρετισμός στο έτος 2019 από την «Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου»

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ., στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, είναι η επόμενη επίσημη συναυλία της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου» υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Γιώργου Φουντούλη.
Επίτιμος προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, «ηθικός αυτουργός» και εμψυχωτής των μεγάλων παραγωγών της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου» «Μεσόγειος» (2018), «Αλεξάνδρεια» (2019), «Σμύρνη» (2020), «Παλιγγενεσία» (2021).
Η συναυλία θα είναι ένας αποχαιρετισμός στο έτος 2019 με έργα από την παραγωγή «Αλεξάνδρεια» και ένα καλωσόρισμα στο επερχόμενο έτος 2020 με έργα από τη νέα παραγωγή της Κ.Ο.Β. «Σμύρνη».

Στη συναυλία θα παρευρεθούν η πρόεδρος του Συμβουλίου της UNESCO και πρόεδρος του Ιδρύματος «Ιωάννης Καποδίστριας» κ. Μαίρη Μαρούλη Ζηλεμένου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών κ. Δημήτριος Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος του Hellenic Spirit Organization κ. Θανάσης Μητσάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ν. Μαγνησίας κ. Αδάμος Μουζουρής και πολλοί ακόμη υψηλοί καλεσμένοι, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, κ.λπ.
Το τιμητικό βραβείο στον μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο
για την υποστήριξη και τη μεγάλη προσφορά του στις μεγάλες παραγωγές
της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου» θα απονείμει η επίτιμη πρόεδρος της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου» κ. Μαρία Τσακνάκη Γαβαλά.
Το πρόγραμμα της συναυλίας θα παρουσιάσει η φιλόλογος – συγγραφέας κ. Σοφία Κανταράκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το