Αθλητισμός

Αποχαιρετά το θρυλικό «Π. Μαγουλάς» η Νίκη – Τελευταίος αγώνας την Κυριακή με την τωρινή του μορφή

Έναν αγώνα με ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία δίνει την Κυριακή η Νίκη. Αυτό φυσικά δεν αφορά τον αντίπαλό της, που τυχαίνει να είναι ο Απόλλων Μακρυχωρίου, αλλά για το γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν για τελευταία φορά στην ιστορική τους έδρα, το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», με την υπάρχουσα μορφή του.
Η φυσική έδρα της Νίκης δεν είναι άλλη από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», γνωστό σε όλους και ως «κλούβα». Σε αυτό έχουν αγωνιστεί όλες οι θρυλικές μορφές της ομάδας και οι φίλαθλοι έχουν ζήσει στιγμές ποδοσφαιρικού μεγαλείου.
Όμως το συγκεκριμένο γήπεδο δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τις αυξημένες απαιτήσεις του συλλόγου και γι’ αυτό η πρώτη ομάδα της Νίκης έχει «μετακομίσει» στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Βέβαια, τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο «Παντελής Μαγουλάς» θα αλλάξουν εντελώς την εικόνα του και θα μπορεί άνετα να χρησιμοποιείται από την ακαδημία της Νίκης, κατά κύριο λόγο, καθώς και για άλλες δράσεις του σωματείου.

Λόγω του ότι το Πανθεσσαλικό είναι κλειστό τις τελευταίες ημέρες για την συντήρηση του χλοοτάπητα, η Νίκη θα επιστρέψει στο «Π. Μαγουλάς» για να δώσει σε αυτό τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Ουσιαστικά θα είναι το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι των «κυανολεύκων» στο «σπίτι» τους και γι’ αυτό αναμένεται η ατμόσφαιρα να είναι φορτισμένη συναισθηματικά.

Σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδώσει και οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Νίκης. Αναλυτικά:
Το Blue Club-Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης»: «Την Κυριακή η ομάδα μας θα παίξει για ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος στο «Π. Μαγουλάς» στην αγαπημένη μας «κλούβα|. Αυτό το παιχνίδι για εμάς και για όλους τους οπαδούς της Νίκης Βόλου δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα γιατί θα πάμε στο γήπεδο με μεγάλη συγκίνηση και με πολλές αναμνήσεις ο καθένας μας και θα κάτσουμε στην Θύρα 3 για τελευταία φορά. Είναι αδύνατο μέσα από μια ανακοίνωση να εξηγήσουμε τι σημαίνει για όλους μας η Θύρα 3 και πιστεύουμε κανείς δεν μπορεί να το κάνει. Πρέπει να ζήσεις εκεί για να καταλάβεις όπως έζησαν γενιές και γενιές Νικιωτών. Την Κυριακή, λοιπόν, περιμένουμε όλο τον κόσμο στο σπίτι μας, περιμένουμε όλους όσους έχουν περάσει από εκεί να κάτσουμε, να τραγουδήσουμε, να φωνάξουμε και να πανηγυρίσουμε τα γκολ της ομάδας μας για τελευταία φορά».
Οι Blue Angels: «Η ιστορία των οπαδών μιας ομάδας γράφετε στα πέταλα των γηπέδων που βρίσκονται. Όταν μιλάμε για ιστορικά πέταλα και θύρες όλοι αμέσως θα σκεφτούν την ιστορική Θύρα 3 του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς». Το σπίτι μας, τον χώρο που κλάψαμε, δακρύσαμε, χαρήκαμε και γελάσαμε. Όλοι έχουνε να διηγηθούν και από μια ιστορία για ένα γκολ στο 90’ για μια ήττα που μας έκοψε τα όνειρα. Όλες οι όμορφες ιστορίες κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος για να έρθουν να αντικατασταθούν από τις επόμενες. Έτσι, λοιπόν και εμείς την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι θα είμαστε στο σπίτι μας για τελευταία φορά για ένα τελευταίο πάρτι όπως μόνο εμείς ξέρουμε και όπως αρμόζει στο ιστορικό μας πέταλο. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας για να συνεχιστεί η ιστορία από εκεί που θα σταματήσει…».

Η προετοιμασία
Η προετοιμασία της Νίκης για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου συνεχίστηκε χθες με μία προπόνηση στο γήπεδο των Καναλίων, όπου μετείχε το σύνολο των ποδοσφαιριστών, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο «Παντελής Μαγουλάς».
Ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης «τρίβει τα χέρια» από ικανοποίηση, τόσο για την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες, όσο και για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από τιμωρίες ή τραυματισμούς.
Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα θετικό για τον Έλληνα προπονητή το ότι οι προερχόμενοι από τραυματισμό Τζιώρας και Τσεμπερίδης έπαιξαν και στα 90 λεπτά του αγώνα με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη, χωρίς να αισθανθούν κάποια ενόχληση. Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν θεωρούνται έτοιμοι 100%, αλλά ήταν σημαντικό που άντεξαν σε όλο το ματς της Τετάρτης.

Ανακοίνωση της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου
Τη συνεργασία με έναν ακόμη χορηγό ανακοίνωσε η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης. Αναλυτικά: Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της Χορηγίας από την Εταιρία Παροχής Συμβούλων Ειδικών Θεμάτων A&K Risk Management Consulting (Άγγελος Αγραφιώτης).
Η A & K Risk Management Consulting παρέχει μια ευρεία σειρά από υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου, για τη δημιουργία και διατήρηση ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πελάτες της. Η A & K Risk Management Consulting παρέχει δυναμικές λύσεις μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης, για την αντιμετώπιση και έλεγχο κάθε περίπλοκης πρόκλησης που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της.Οι σπουδές των στελεχών της, κάτοχοι οι περισσότεροι Β.Α, η πολυετής εμπειρία σε διάφορους τομείς του Total Security (Εταιρικό-Αεροπορικό-Ηλεκτρονικό-Πληροφορικής-Ιατρικό) και η συνεχής ενημέρωσή τους μέσα από την συμμετοχή τους σε διεθνείς οργανισμούς ασφαλείας, καθιστούν την εταιρεία ιδανικό σύμβουλο σε όποιον ζητήσει τις υπηρεσίες της. Η Νίκη Βόλου καλωσορίζει την Α&Κ στην οικογένειά της».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι ανατίναξε σιδηροδρομική γραμμή στη… Σιβηρία

Σαμποτάζ μέσα σε ρωσικό έδαφος και μάλιστα πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα από το μέτωπο ισχυρίζεται ότι…

1 Δεκεμβρίου 2023

Ακρίβεια: Η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό στον πληθωρισμό τροφίμων – Το στοίχημα για τα Χριστούγεννα

Η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει πρωταθλητισμό στην ακρίβεια παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα…

1 Δεκεμβρίου 2023

«Αριστερά Μπροστά»: Το πιθανότερο όνομα για το νέο κόμμα Χαρίτση-Αχτσιόγλου

«Αριστερά Μπροστά». Στο όνομα αυτό για το νέο κόμμα που προέκυψε από τη διάσπαση του…

1 Δεκεμβρίου 2023

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στα σχολεία τους

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που…

1 Δεκεμβρίου 2023

e-ΕΦΚΑ: Έρχονται ενιαίες παροχές για όλους τους ασφαλισμένους

Υπό κατάρτιση είναι ο νέος ενιαίος κανονισμός παροχών σε χρήμα του e–ΕΦΚΑ, με στόχο την…

1 Δεκεμβρίου 2023

«Ντρέπομαι πάρα πολύ» – Τι λέει μαθήτρια που είδε συμμαθητές της να διακινούν ψεύτικες γυμνές της φωτογραφίες

«Είναι πολύ άβολο. Ξέρω ότι την έχουν δει πολλά άτομα και ντρέπομαι πάρα πολύ για…

1 Δεκεμβρίου 2023