Τοπικά

Από το σπίτι των εργαζομένων η έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τον Γ. Αναστασίου

Τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θανάση Παπαδημόπουλο επισκέφτηκε στο γραφείο του εγκαινιάζοντας συμβολικά από το «σπίτι των εργαζομένων» την έναρξη του εκλογικού του αγώνα, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου.
Οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις για τα μείζονα θέματα της απασχόλησης, της ανεργίας και της τοπικής ανάπτυξης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι από αυθαίρετες πράξεις και ενέργειες μέρους των εργοδοτών σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς και στα νομικά προσκόμματα που εφευρίσκονται στην καταβολή των αποζημιώσεων απολύσεων εργαζομένων. Παράλληλα συζήτησαν το ανησυχητικό φαινόμενο που παρατηρείται και στον Βόλο, της μετατροπής πολλών συμβάσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης σε μερικής, καθεστώς το οποίο τείνει να παγιωθεί ως πλειοψηφούσα κατάσταση και στην τοπική αγορά εργασίας.

Ο κ. Αναστασίου μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΕΚΒ τόνισε πως, η εκλογή για τη δημοκρατική παράταξη ενός βουλευτή στη Μαγνησία με επάρκεια και γνώση των προβλημάτων της περιοχής αποτελεί στόχο εφικτό, που αν επιτευχθεί θα μπορέσει να συμβάλει στην αναστροφή του κλίματος αποεπένδυσης που επικρατεί και στις απαιτούμενες συνέργειες που απαιτούνται, ώστε να προκύψει παράλληλα με τις εθνικές πολιτικές και ένα τοπικό αναπτυξιακό σχέδιο δράσης που έχει ανάγκη ο τόπος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το