Τοπικά

ΔΕΥΑΜΒ: Από την ερχόμενη Τετάρτη διακοπές νερού σε οφειλέτες στη Νέα Ιωνία

Την  Τετάρτη 14 Οκτωβρίου η ΔΕΥΑΜΒ θα συνεχίσει τις αναστολές υδροδότησης στους καταναλωτές, οι οποίοι δεν έχουν προχωρήσει στην τακτοποίηση των οφειλών τους.
“Κατανοούμε πλήρως τις συνθήκες ζωής των πολιτών και τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας. Ωστόσο, παρατηρείται το φαινόμενο, μία ευρεία ομάδα δημοτών να μην εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της, αλλά και να μην ενδιαφέρεται καν. Η διακοπή υδροδότησης είναι το τελευταίο και μόνο μέσο που διαθέτουμε ώστε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στην κατανάλωση του νερού. Δικαιοσύνη γιατί όπως είναι αντιληπτό, τα έξοδα συντήρησης και λειτουργία των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης- όμβριων και του βιολογικού αφορούν στο σύνολο των πολιτών, αλλά καλύπτονται ΜΟΝΟ από τους συνεπείς καταναλωτές. Αυτό δεν είναι δυνατό να συνεχίζεται. Δεν επιθυμούμε να προβούμε σε διακοπές υδροδότησης. Και για αυτό καλέσαμε και καλούμε τους καταναλωτές να ρυθμίσουν τις οφειλές τους”, αναφέρει η διοίκηση.
Επίσης η ΔΕΥΑΜΒ, δε προχωρά σε διακοπή υδροδότησης στους δικαιούχους Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης και σε ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων του κοινωνικού τιμολογίου. Δηλαδή οι πραγματικά μη έχοντες δεν κινδυνεύουν από έλλειψη υδροδότησης.
Οι αναστολές υδροδότησης, θα γίνουν στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.
Οι οφειλές διακανονίζονται με 15% προκαταβολή και το υπόλοιπο σε τέσσερις (4) τριμηνιαίες δόσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το