Αθλητισμός

Από την Αγία Άννα στον Πειραιά τα αδέλφια Κωστούλα

Οι δύο γιοι του Θανάση Κωστούλα φαίνεται πως ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους, που έπαιξε ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα Κύπελλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Έτσι, οι Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος Κωστούλας μεταπήδησαν από την Αγία Άννα στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ του Πειραιά και θα καλλιεργήσουν εκεί το πλούσιο ταλέντο τους.
Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Αγία Άννα, όπου αναφέρονται τα εξής: «Επιτυχιών συνέχεια για την σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας καθώς όπως αναρτήθηκε και στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς οι αθλητές της σχολής Κωστούλας Κωνσταντίνος και Κωστούλας Χαράλαμπος θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία στην Κ15 και Κ12 του Ολυμπιακού αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός βρέθηκε πρόσφατα στο Καρπενήσι στην τελική προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Κ15. Διακρίνεται για την πειθαρχία του, την προσωπικότητά του και τα σωματικά του προσόντα. Ο Χαράλαμπος αγωνίζεται ως επιθετικός και διακρίνεται για την αυτοπεποίθηση, την γενναιότητα και τις ηγετικές του τάσεις. Ο συνδυασμός του ταλέντου, των αξιών και των αρχών που διδάχτηκαν στα τρία χρόνια παραμονής στη σχολή της Αγίας Άννας τους καθιστούν έτοιμους να κυνηγήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το Δ.Σ της σχολής, οι προπονητές και οι συμπαίκτες εύχονται στον Κωνσταντίνο και τον Χαράλαμπο υγεία και κάθε επιτυχία στο ποδοσφαιρικό τους ταξίδι».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το