Τοπικά

Από τη Δευτέρα η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Ο Δήμος Ν.Πηλίου ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 13 έως και την Τετάρτη 15 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, θα πραγματοποιήσει διανομή κατ΄οίκον των προϊόντων ΤΕΒΑ. Συνολικά θα εξυπηρετηθούν 285 οικογένειες παραλαμβάνοντας στο σπίτι τους από τα ειδικά συνεργεία του Δήμου το πακέτο με τα τρόφιμα που θα περιλαμβάνει: μέλι, ντοματοπολτό, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, λάδι και το πακέτο με είδη καθαριότητας που θα περιλαμβάνει υγρό πιάτων, καθαριστικό γενικής χρήσης, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα και σαμπουάν.
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά ή με sms για την κατ΄οίκον παραλαβή των προϊόντων. Κατά την παράδοση των ειδών θα πρέπει να έχουν μαζί τους δικό τους στυλό, τα βιβλιάρια κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο. Παράλληλα θα υπογράφουν σε κατάσταση για την παραλαβή των ειδών.
Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από των ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση του ωφελούμενου (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το