Αθλητισμός

Από τα 11 μέτρα το 1-0 του Αίαντα επί του Θησέα

Ο Αίας Σούρπης αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Θησέα και έτσι πήρε τη νίκη με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους. Στο 3’ το μακρινό πλασέ του Καραμανλή πέρασε άουτ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Θησέα χάθηκε στο 40’ όταν ο Τσιανάκας έβγαλε τον Λίτσο σε θέση τετ-α-τετ. Αυτός έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ και είδε τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β’ ημίχρονο ο Αίας ανέβασε την απόδοσή του. Αρχικά απείλησε με τον Φαράντο, ενώ στο 64’ το πλασέ του Κομπούρα αποκρούστηκε από τον Κοντοστάθη. Στο διάστημα αυτό και ο Θησέας είχε ευκαιρία με τον Λίτσο.

Τελικά το γκολ ήρθε για τον Αίαντα από τα 11 μέτρα στο 69ο λεπτό. Ο Κωστούλας κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ με ψύχραιμο τρόπο ο έμπειρος Δημήτρης Στεφανής.

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας, Στεφανής, Φαράντος (75’ Κωστούλας), Μπιρτσάι, Κομπούρας (65’ Bούλγαρης), Δημητρίου (85’ Κουτσουράκης), Μακανίκας (75’ Πιτσάβας), Κατσαβριάς (65’ Παπουτσής).

ΘΗΣΕΑΣ: Κοντοστάθης, Λίτσος, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Ρακής, Αλεξίου, Καραμανλής, Χατζησταμάτης (46’ Κόφφας), Αλαμάνης, Σιώμος (46’ Σιμιτσής), Τσιανάκας (75’ Πολύζος).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το