Τοπικά

Από σήμερα μέχρι 14 Ιουνίου οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου

Οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βόλου, για το σχολικό έτος 2021–2022 αρχίζουν από σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 μέχρι και Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2421040740 και 2421049666. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ενημερωθεί στο site: www.doepap.gr.
Η αίτηση θα υποβάλλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. www.doepap.gr. Τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Σε εξαιρετική περίπτωση μη επισύναψης των δικαιολογητικών λόγω κωλύματος αποστέλλονται ταχυδρομικά ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), σε ένα σφραγισμένο φάκελο και εφόσον έχει τυπωθεί και επισυναφθεί η ηλεκτρονική αίτηση. Εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «Κατάθεση δικαιολογητικών για τον βρεφονηπιακό σταθμό ………………. Τμήμα ..παιδικό.. ή ..βρεφικό.. με μοριοδότηση 2021 – 2022».

Έγκυρη θα θεωρείται η αίτηση που θα έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου από το ηλεκτρονικό σύστημα. Ταχυδρομική Διεύθυνση: Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως (κτίριο Μεταξουργείο 2ος όροφος).
Φάκελοι με δικαιολογητικά που θα κατατεθούν μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, θα ληφθούν υπόψη ως εκπρόθεσμες και δεν θα μοριοδοτηθούν
Για την εγγραφή–επανεγγραφή μέσω της μοριοδότησης θα ληφθούν υπόψη και θα είναι έγκυρα μόνο τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν στην υπηρεσία μας έως και την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και κατάθεσης δικαιολογητικών, βάσει της απόδειξης του ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier).
Για τον υπολογισμό των διδάκτρων θα πρέπει να προσκομίσει ο κηδεμόνας το εκκαθαριστικό σημείωμα του οικονομικού έτους 2020 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2020 -31/12/2020).
Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της επανεγγραφής από τρίτο άτομο απαιτείται εξουσιοδότηση του γονέα διότι ο κηδεμόνας του παιδιού υπογράφει το Ιδιωτικό συμφωνητικό με τον φορέα.
Φάκελοι με δικαιολογητικά που θα κατατεθούν μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, θα ληφθούν υπόψη ως εκπρόθεσμες και δεν θα μοριοδοτηθούν.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εγγραφή – επανεγγραφή είναι το αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας με τους εμβολιασμούς που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του.

Τα δικαιολογητικά που θα ληφθούν υπόψη στη μοριοδότηση, θα είναι αποκλειστικά και μόνο εκείνα που θα κατατεθούν μέχρι το τέλος της ημερομηνίας κατάθεσης των αιτήσεων εγγραφής.
Μόρια επανεγγραφής θα λάβουν μόνο τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν μέσω μοριοδότησης στις δομές κατά το προηγούμενο έτος. Δεν θα λάβουν μόρια επανεγγραφής τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.
Οι οριστικοί πίνακες εγγραφής και επανεγγραφής θα αναρτηθούν με τον αριθμό πρωτοκόλλου που έχει καταχωρηθεί η αίτηση και όχι με τα ονόματα των νηπίων-βρεφών που θα επιλεγούν και θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως (κτίριο Μεταξουργείο 2ος όροφος) καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα doepap.gr.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2421040740 και 2421049666.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το