Ελλάδα

Από ασφυξία ο θάνατος του 63χρονου στην Καλλιθέα

egklima kallitheas
Σε ασφυξία οφείλεται, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του 63χρονου ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στην οικία του στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής, ο θάνατος οφείλεται σε απόφραξη της αναπνευστικής οδού ενώ δέχθηκε και δύο χτυπήματα στο κεφάλι χωρίς αυτά ωστόσο να είναι θανατηφόρα.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι του είχαν κλείσει το στόμα με πανί.
Όσον αφορά την έρευνα, βασική ύποπτη παραμένει η 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με την οποία συζούσε και είχαν αποκτήσει ένα παιδί. Η 45χρονη, λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του 65χρονου, είχε αναχωρήσει για τη Βουλγαρία με το ανήλικο παιδί της και έκτοτε δεν επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έστειλε σήμα στην Ιντερπόλ, προκειμένου να την εντοπίσουν στη Βουλγαρία.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην υπήκοο Βουλγαρίας, που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το