Αθλητισμός

Απλήρωτοι από τον Νοέμβριο υποστηρίζουν πως είναι οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου

Το ότι παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Νοέμβριο υποστηρίζουν οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναλύουν την κατάσταση που επικρατεί στην ανδρική ομάδα μπάσκετ.
Το κείμενο έχει ως εξής: «Με την παρακάτω ανακοίνωσή μας οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας καθώς και την τοπική κοινότητα για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.
Η ομάδα μετά από πολλά χρόνια κατάφερε πέρσι να πανηγυρίσει την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Παρά την επιτυχημένη χρονιά οι παίκτες δεν εξοφλήθηκαν, μερίδα των οποίων αποχώρησε υπό τον φόβο να επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο.

Η αλλαγή της Διοικούσας Επιτροπής, οι εγγυήσεις που λάβαμε καθώς και η επιθυμία να αγωνιστούμε σε εθνική κατηγορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου μας οδήγησε στην παραμονή μας στην ομάδα. Γρήγορα αντιλαμβανόμενοι την αφερεγγυότητα της διοίκησης απέναντί μας, ζητήσαμε άμεση συνάντηση και με τις δυο πλευρές της διοίκησης, παρουσία του προέδρου κ. Νίκου Τσεκούρα και μελών της Διοικούσας Επιτροπής των παλαιμάχων.
Σε αυτή τη συνάντηση λάβαμε άλλη μια φορά εγγυήσεις από τον ίδιο τον πρόεδρο για αποπληρωμή των τότε οφειλών, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που προέβλεπε την εξόφλησή μας. Ενώ διανύουμε το τελευταίο δεκαπενθήμερο των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, σε νέα συνάντηση που ζητήσαμε από τα δύο μέρη της διοίκησης πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, όπου αξίζει να σημειωθεί πως μόνο η Δ.Ε. εμφανίστηκε, λάβαμε εκ νέου υποσχέσεις για μερική εξόφλησή μας και το ίδιο έγινε και τηλεφωνικά και από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη.
Παρόλα αυτά παραμένουμε απλήρωτοι από τον μήνα Νοέμβριο και έπειτα. Όλη αυτή την περίοδο βιώνουμε την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς συμπεριφοράς.

Σε κάθε μας συνάντηση με τον Ερασιτέχνη και τη Δ.Ε υπάρχουν διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρούνται. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι οι παίκτες βρισκόμαστε στη μέση, καθώς από τη μια πλευρά η Δ.Ε. ρίχνει τις ευθύνες στον Ερασιτέχνη και ο Ερασιτέχνης με τη σειρά του στη Δ.Ε., με αποτέλεσμα κανένας τους να μην τηρεί τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί.
Ζητούμε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου (όποια κι αν είναι αυτή) την εξόφληση των οφειλομένων στο σύνολο της ομάδας για την αποκατάσταση του ονόματος και της αξιοπιστίας του συλλόγου, ο οποίος θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί ανεξαρτήτως προσώπων…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το