Κόσμος

Απίστευτο: Τουρίστρια συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της

Ορισμένες φορές οι αληθινές ιστορίες της ζωής μπορούν να κάνουν το σινεμά να μοιάζει βαρετό και χωρίς φαντασία, γιατί η ιστορία που εξελίχθηκε στην Ισλανδία δεν θα μπορούσε να την σκεφτεί ούτε ο πιο καλύτερος σεναριογράφος κωμικής σειράς. Πολύ απλά γιατί… αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες.

Όλα εξελίχθηκαν στο φαράγγι Έλντγκια, όπου ένα γκρουπ από Ασιάτες τουρίστες κατέβηκε από το λεωφορείο για να επισκεφτεί το χώρο. Όταν η περιήγηση ολοκληρώθηκε και οι τουρίστες επέστρεψαν διαπίστωσαν πως μία γυναίκα έλειπε! Ο αρχηγός του γκρουπ περιέγραψε την εξαφανισμένη τουρίστρια, τα ρούχα που φορούσε και πως μιλούσε καλά αγγλικά.

Άμεσα όλοι ξεκίνησαν να ψάχνουν. Σχεδόν 50 άνθρωποι, πεζοί ή με ειδικά οχήματα άρχισαν τις έρευνες για την χαμένη τουρίστρια, με την… εξαφανισμένη να συμμετέχει στις έρευνες! Η γυναίκα που θεωρούσαν όλοι χαμένη ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έψαχναν, καθώς όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, αποφάσισε να αλλάξει ρούχα κατά τη βόλτα στο φαράγγι, ενώ η περιγραφή που άκουσε δεν της θύμισε τον εαυτό της.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το