Τοπικά

Απίστευτο περιστατικό στη Νέαπολη: Γυναίκα οδηγός του έκανε παρατήρηση και της έσπασε το αυτοκίνητο

Τον τρόμο έζησε μία Βολιώτισσα το απόγεμα της Κυριακής στη συνοικία της Νεάπολης όταν ένας οδηγός της έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου ενώ το πίσω κάθισμα βρισκόταν το παιδί της. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 στην οδό Φιλικής Εταιρείας.
“Ένας “έξυπνος” πετάχτηκε μπροστά μου χωρίς να έχει προτεραιότητα χωρίς φλας, χωρίς προειδοποίηση. Αντέδρασα όπως νομίζω και οι περισσότεροι σηκώνοντας το χέρι λέγοντας ” που πας ρε φίλε” αναφέρει σε ανάρτησή της στη σελίδα Volos Street Hackers. Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου είχε στο παιδικό καρεκλάκι την 3,5 μηνών κόρη της.

Όπως καταγγέλλει, ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε αναστροφή, της έκλεισε τον δρόμο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ήρθε απειλητικά προς το μέρος της.

“Άρχισε να βαράει με δύναμη το τζάμι δίπλα μου όσο εγώ του έλεγα ” σταματά έχω το μωρό στο αμάξι και κλαίει. Σήκω φύγε. Ξεκινώντας να φύγω κοπάνησε το πίσω παράθυρο με αποτέλεσμα να το σπάσει και η κόρη μου βρισκόταν σε κατάσταση υστερίας”.

Ευτυχώς το παιδί καθόταν στο κάθισμα πίσω από του συνοδηγού και δεν τραυματίστηκε. Η γυναίκα σημειώνει ότι πίσω από το κάθισμα του οδηγού υπάρχει κάθισμα του άλλου παιδιού της που είναι ΑμεΑ και ευτυχώς έτυχε να μην είναι και αυτό στο αμάξι. Η γυναίκα απευθύνθηκε ήδη σε όλα τα καταστήματα που έχουν κάμερες για να εντοπίσει τον οδηγό, όμως χωρίς αποτέλεσμα εφόσον δεν διακρίνονται οι πινακίδες του ώστε να προχωρήσει νομικά.

“Το παιδί μου βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ μιλώντας για το περιστατικό” αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το