Κόσμος

Απίστευτο: Κάτοικοι της Φλόριντα θέλουν να διώξουν την Ιρμα με… σφαίρες!

Απίστευτο και όμως… αμερικανικό. Δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες όπλων της Φλόριντα αποφάσισαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν την Ιρμα με τη… βία και δημιούργησαν ομάδα στο Facebook για να συνεννοηθούν και να πυροβολήσουν όλοι μαζί εναντίον του τυφώνα και να του δείξουν ότι «εμείς θα χτυπήσουμε πρώτοι!».

Ο σερίφης της Κομητείας Πάσκο στη Φλόριντα απηύθηνε σήμερα έκκληση, ζητώντας από τους πολίτες να μην αρχίσουν να πυροβολούν αδιακρίτως και διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν πρόκειται να τρομάξουν την Ιρμα ούτε να την κάνουν να αλλάξει πορεία.

«Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επικίνδυνο» δήλωσε ο σερίφης, εμφανώς ανήσυχος που η ομάδα αυτή στο Facebook έχει ήδη συγκεντρώσει 53.000 ακόλουθους ενώ 25.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν στην… εκδήλωση αυτή.

«Διευκρίνιση: Μην πυροβολήσετε τα όπλα σας κατά της Ιρμα. Δεν θα την κάνετε να αλλάξει πορεία και κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ επικίνδυνο» έγραψε στο Twitter το γραφείο του σερίφη. Τη διαδικτυακή ομάδα δημιούργησε στο Facebook ο 22χρονος Ρόιον Εντουαρντς, που δήλωσε στο BBC ότι ξεκίνησε ως πλάκα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, έφτιαξε το γκρουπ γιατί βαριόταν και ήταν ανήσυχος. Ούτε εκείνος, όπως αποκάλυψε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τόσος κόσμος θα αντιδράσει στο «κάλεσμα».

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το