Αθλητισμός

Απίστευτες καταγγελίες διαιτητών: Μας πέταξαν μπουκάλια, καφέδες, μας κλώτσησε σεκιούριτι

arisaek

Τα χθεσινά επεισόδια στο κρίσιμο ματς του Αρη με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο καταγράφονται με τον πλέον γλαφυρό τρόπο και στο φύλλο αγώνα.

Οι διαιτητές που διέκοψαν το ματς για 20 λεπτά, λανθασμένα επέστρεψαν στο παρκέ και άρχισαν πάλι τον αγώνα, μιας και με βάση τα όσα έγραψαν και τις επιταγές του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή θα έπρεπε να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο. Στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού οι διαιτητές Γκόντας, Μάνος και Ταβουλαρέας καταγγέλλουν ότι τους πέταξαν μπουκάλια, καφέδες, ενώ δέχθηκαν κλωτσιά από σεκιούριτι των γηπεδούχων!

Το φύλλο αγώνα και όσα έχουν γραφτεί:

«Ακριβώς μετά το εναρκτήριο τζάμπολ οπαδοί τη Α ομάδας (Αρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου δεκάδες ρολά ταμειακής και ένα κουτάκι μπύρας (γεμάτο). Ο αγώνας διεκόπη για 5’ λεπτά μέχρι να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. 2.19’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (Αρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου αναπτήρα- 1.47’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου, οπαδοί της ομάδας Α (Αρης), φώναζαν εν χορώ το σύνθημα «Κάτσε καλά πουτ… γιε» -8’’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α ομάδας (Αρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου μπουκάλι με νερό- 2’’ πριν η λήξη της Α περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (Αρης) φώναζαν «Γαμ… και βία στη διαιτησία», στο ίδιο χρονικό σημείο οι οπαδοί της Α ομάδας (Αρης), που βρίσκονταν στις πολυθρόνες ακριβώς απέναντι στη γραμματεία, μας έφτυσαν, μας απείλησαν, με τη φράση «Θα πεθάνετε εδώ απόψε μουνοπ…».

Ακριβώς μετά τη λήξη της Α’ περιόδου έπεσαν εντός αγωνιστικού χώρου δεκάδες κέρματα, έξι μπουκαλάκια νερό, εκ των οποίων ένα χτύπησε τον Α’ διαιτητή στο στομάχι. Ένα ποτήρι καφέ χτύπησε το Γ διαιτητή στο στήθος. Κατευθυνθήκαμε προς τα αποδυτήρια με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κατά την έξοδό μας πρόσωπο, που ήταν επιφορτισμένο με τη φύλαξη του διαδρόμου, προσπάθησε να κλωτσήσει τον Α διαιτητή, χωρίς επιτυχία. Κατά την παραμονή μας στα αποδυτήρια ενημερώσαμε τους παράγοντες του Αρη, ότι σε περίπτωση που επαναληφθούν ρίψεις αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι θα διακοπεί οριστικά. Ετσι και ξεκίνησε η Β’ περίοδος. 9.39’ πριν τη λήξη της Β’ περιόδου οπαδοί της Α ομάδας (Αρης) φώναζαν εν χορώ το σύνθημα «Αρη γαμ. του δικέφαλου τη μάνα». Με την έναρξη της Δ’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδα (Αρης) φώναζαν εν χορώ «Είναι πουτ… του Ξηροκώστα η μάνα». Σε αυτό το σημείο έγινε η πρώτη έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. -1,27’ πριν τη λήξη της Δ ‘ περιόδου επαναλήφθηκε το ίδιο σύνθημα από τους ίδιους οπαδούς και έγινε δεύτερη έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το