Παραπολιτικά

Απειλεί ευθέως τον περιφερειάρχη

Νέα χονδροειδέστατη απειλή κατά του περιφερειάρχη Αγοραστού εκτόξευσε ο «αιρετός». Σύμφωνα με αυτή την απειλή, τα καμώματα του Αγοραστού θα μαθευτούν, με πρωτοβουλία και ενέργειες του «αιρετού», σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και σε Μπουένος Άιρες, Νέα Υόρκη, Βομβάη, Τόκιο και Μπαρμπαριά. Θα ενημερώσει στα ξένα τους «ομολόγους» του για το τι σημαίνει Αγοραστός!
Όποια κι αν είναι η ποιότητα του ανθρώπου που τη διατυπώνει, η απειλή είναι ευθεία και για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης συμβαίνει τέτοιο γεγονός. Ο «αιρετός» οφείλει να αφήσει τα υπονοούμενα και να μιλήσει καθαρά, γιατί δεν είναι δυνατό να αιωρούνται τέτοιες σκιές εις βάρος του περιφερειάρχη που χειρίζεται μείζονα ζητήματα της Θεσσαλίας. Όσο για τη ΝΔ, ελπίζουμε να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να πετά χαρταετό.
Από κοντά στον «ηγέτη» τους και οι Πράττος -Πέγιος που απασχολούν αρνητικά τη δημοσιότητα, ο ένας με τα απόβλητα και ο άλλος με τις προσβολές που εξαπέλυσε εναντίον του ο Μπέος, απειλούν με μηνύσεις τους πάντες. Πιο γραφικοί και από τα καλντερίμια…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το