Τοπικά

Απεξαρτήθηκε από τα ναρκωτικά 23χρονη από τον Βόλο και θέλει πίσω το παιδί της – Της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια

Την επιμέλεια του παιδιού της ζητεί να πάρει πίσω μια νεαρή Βολιώτισσα, καθώς της είχε αφαιρεθεί αυτή πριν τέσσερα περίπου χρόνια, λόγω χρήσης ουσιών. Η υπόθεση συζητήθηκε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, διαδικασία οικογενειακών διαφορών, όπου η 23χρονη μητέρα είχε καταθέσει σχετική αίτηση. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό, η νεαρή μητέρα ζητεί με την αίτησή της να αναλάβει εκ νέου την επιμέλεια του παιδιού της, που σήμερα είναι 5,5 χρόνων, η οποία της είχε αφαιρεθεί το 2016 με δικαστική απόφαση από τον ίδιο της τον πατέρα, καθώς είχε κριθεί πως αντιμετώπιζε πρόβλημα τοξικομανίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην συζήτηση της υπόθεσης στο Μονομελές Πρωτοδικείο, η 23χρονη υποστηρίζει πως έχει απεξαρτηθεί σήμερα, έχει παντρευτεί και μάλιστα έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με τον τωρινό της σύζυγο. Μάρτυρες στην υπόθεση κατέθεσαν, σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά, η μητέρα της, που φέρεται να υποστήριξε ότι η κόρη της έχει την δυνατότητα να αναλάβει εκ νέου την επιμέλεια του ενήλικου παιδιού της, καθώς και η νονά της, που φέρεται να υποστήριξε πως  δεν είναι αρκετό αυτό, καθώς πρέπει να ισχύουν και άλλες προϋποθέσεις.

Ο 55χρονος  πατέρας της 23χρονης, φέρεται να εκφράζει φόβους ότι δεν είναι ικανή ακόμη να αναλάβει την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού της και ότι αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της 23χρονης φέρεται να είναι διαζευγμένος από την μητέρα της και να έχει παντρευτεί πάλι και μάλιστα με την δεύτερη σύζυγό του φέρεται να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, που είναι ανήλικα και τα οποία μεγαλώνουν μαζί με το εγγόνι του.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το