Τοπικά

Απεβίωσε ο πρώην αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας

Σε ηλικία 80 ετών απεβίωσε ο Ελευθέριος Λάμπρος.  Γεννήθηκε στις 9/12/ 1940, ήταν Έφεδρος Αξιωματικός, υπεύθυνος της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βόλου και μετά την αποστράτευση του αγρότης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ Βόλου.  Για πολλά χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας και ενεργό μέλος της διοίκησης. Αφήνει πίσω του δύο παιδιά, τον Κώστα και την Ευρύκλεια και δύο εγγόνια τον Λευτέρη και την Μαρία.

Ασχολήθηκε με την παραγωγή κηπευτικών ελιάς αχλαδιών αγελαδινού γάλακτος και κρέατος . Η αγροτική επιχείρηση που διατηρούσε με τον αδελφό του έφθασε να απασχολεί 40 εργαζόμενους καθημερινά όλο το χρόνο ενώ παρήγαγε περίπου 1 εκατομμύριο κιλά αγροτικών προϊόντων κάθε έτος.

Ψήφισμα του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας
Μετά την θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην αντιπροέδρου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Ελευθέριου Λάμπρου, ενός δραστήριου και μαχητικού εφέδρου αξιωματικού, που επί πολλά χρόνια από την θέση αυτή προσέφερε στον Σύνδεσμο που αγαπούσε, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο της περιοχής μας, συνήλθε εκτάκτως το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας και αποφάσισε:
1. Να εκφράσει την βαθιά θλίψη, τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπάθεια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος, εκ μέρους του Προέδρου & του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας.
2. Το Δ.Σ. επιθυμεί σύσσωμο να παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία, όμως δεδομένου ότι, λόγω των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας κατά του κορωνοιού, δεν μπορεί να παραστεί κάποιος στην κηδεία του, εκτός από τα στενά μέλη της οικογένειάς του.
3. Να καταθέσει αντί στεφάνου, συμβολικό ποσό σε ευαγή ίδρυμα της περιοχής μας στην μνήμη του.
4. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας και στον τοπικό τύπο.
5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το