Τοπικά

Απεργία σε δύο δόσεις, αύριο και την Τετάρτη… Κινητοποιήσεις από συνδικάτα και σωματεία στον Βόλο

Χωριστά θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι και στη Μαγνησία αύριο Τρίτη και την Τετάρτη για τις αλλαγές στα εργασιακά. 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε η Ολομέλεια του Εργατικού Κέντρου Βόλου και μια ημέρα νωρίτερα, στις 24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη 24ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ.
Το ΕΚΒ διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση, στις 10:30 το πρωί, στο ΕΚΒ.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα απεργήσουν την Τρίτη και προγραμματίζουν παράσταση διαμαρτυρίας στις 9.00 π.μ. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (Δημητριάδος 95 και Μελά Παύλου).
Το ΠΑΜΕ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση, την Τρίτη, στις 10:30 στην πλατεία Πανεπιστημίου. Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας συμμετέχει στην πανδημοσιουπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ, στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 και προγραμματίζει για τη συγκεκριμένη ημέρα παράσταση διαμαρτυρίας, στις 9.00 π.μ., στην Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (Δημητριάδος 95 & Μελά Παύλου). Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας με ανακοίνωσή του «καλεί τους εργαζόμενους στους Δήμους της Μαγνησίας να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη, στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Πανεπιστημίου.
Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καλεί την Τρίτη 24/9 στην απεργία και στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, στην πλατεία Πανεπιστημίου. Επίσης, προαναγγέλλει ότι τη Δευτέρα 23/9 θα πάρει μέρος στη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ, στο Εσπερινό Γυμνάσιο Βόλου, στις 18.30.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το