Τοπικά

Απεργία και συγκέντρωση έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Απεργία αύριο για τους τραυματιοφορείς και στη Λάρισα και συγκέντρωση στις 12 μ. έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο:
«Για την Λάρισα αύριο μετά τις 12 θα υπάρχει συγκέντρωση έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ,στην είσοδο με σκοπό την γνωστοποίηση των θεμάτων μας στους πολίτες καθώς και στα μέσα ενημέρωσης.
Πρέπει πλέον να ξεγυμνωθεί το σάπιο σύστημα που μας θέλει να εκτελούμε καθήκοντα πέρα από τα καθήκοντα μας που μας επιτρέπει η πρόσληψή μας, απειλώντας μας κατά καιρούς με έγγραφα που τα δημιουργούν οι εκάστοτε διοικήσεις και νοσηλευτικές υπηρεσίες ξεχνώντας το δικαίωμα της ελευθερίας και του δικαιώματος της επιλογής μας να εκτελούμε το έργο κατά το οποίο προσληφθήκαμε. Εμείς επιλέξαμε να είμαστε μεταφορείς ασθενών και μόνο αυτό.

Αν ξέραμε ότι θα κάνουμε τους νεκροτόμους θα επιλέγαμε Νεκροτόμοι, αν θέλαμε να γίνουμε βοηθοί θαλάμων θα επιλέγαμε το αντίστοιχο, αν θέλαμε να γίνουμε ακτινολόγοι θα επιλέγαμε εμείς και όχι αυτοί, αν θέλαμε να κάνουμε τους εργάτες θα επιλέγαμε εμείς. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ.

Και ένα μήνυμα προς τους πολίτες. Το προηγούμενο έτος 20.000 περίπου ασθενείς έχουν περάσει από το Πανεπιστημιακό με τον ίδιο αριθμό προσωπικού. Την ώρα που άλλα νοσοκομεία στην περιοχή μας κλείνουν κλινικές. Και κάποιοι καυχιούνται για αυτήν την επιτυχία στηριζόμενοι πάνω στο φιλότιμό μας (εδώ αφορά όλους τους υπαλλήλους του νοσοκομείου μας). Και έχουν το θράσος να μας επιβραβεύουν με χρήση μαγνητικών καρτών. Ότι ναναι!!! Λοιπόν απαντάμε προς όλες τις κατευθύνσεις. Το παραμύθι και οι απειλές τελείωσαν. Οποίος θέλει να καθίσει στο τραπέζι και να μας ακούσει. Όποιος δεν θέλει να πάει από κει που ήρθε».

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το