Ελλάδα

Απεργία 16 Ιουνίου οι ναυτεργάτες – Στάση εργασίας η ΑΔΕΔΥ

Νέα απεργία και στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για την Τετάρτη 16 Ιουνίου σωματεία, σύλλογοι αλλά και συνδικάτα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους για το εργασιακό νομοσχέδιο, απαιτώντας παράλληλα την απόσυρσή του.

Στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ
«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, για το απεργιακό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, τη μέρα ψήφισής του, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, με παλλαϊκό συλλαλητήριο, ώρα 16:00 μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων του Δημοσίου στο συλλαλητήριο κηρύσσει Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, σε όλο το Δημόσιο από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Απεργία οι ναυτεργάτες
Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν την Τετάρτη οκτώ ναυτεργατικά σωματεία.
Στην Αθήνα, απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί από το ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος και στις πέντε το απόγευμα έξω από τη Βουλή. Στη Θεσσαλονίκη, τα εργατικά σωματεία καλούν σε απεργία και διοργανώνουν συλλαλητήρια στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 11 π.μ. και στις 7 μ.μ. Στάση εργασίας την ίδια ημέρα και για τον ίδιο λόγο, από τη 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. αποφάσισε και η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΚΑ.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το