Τοπικά

Απελπισία από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Βόλου- “Ο αγώνας είναι μόνο δικός μας”

Οργισμένοι γιατροί στο Νοσοκομείο του Βόλου “μιλούν” πίσω από τις μάσκες και τις στολές μέσα από τις αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα. “Ο αγώνας για την στήριξή του Δημοσίου Συστήματος Υγείας είναι αποκλειστικά και μόνο δικός μας, όλου του υγειονομικού προσωπικού σε όλη την επικράτεια.
Φτάνει πια με τα κούφια λόγια για μαζική κατανάλωση”, δηλώνει η γιατρός κ. Αντωνέλλα Δημητριάδη και απαντά στις ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο εργάζονται έξι με επτά ωρες περισσότερο από το ωράριο και οι ιδιωτικές κλινικές μεταφέρουν κόσμο σε ένα νοσκομείο που εξελίχθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς για covid, ακόμα και ασθενείς που χρειάζονται μετάγγιση.

Η ανάρτηση της γιατρού  Αντωνέλλας Δημητριάδη:

Δεν φτάνει το ευχαριστώ του κου Κικίλια, που άκουσα σήμερα στα δελτία ειδήσεων, για τον αγώνα που δίνουμε μόνοι μας γιατροί , νοσηλευτές και λοιπό υγειονομικό προσωπικό.
Θυμώνω, θυμώνω πολύ για την κοροϊδία! Κανένας μας δεν φεύγει με τη λήξη του ωραρίου του, μένουμε και 6 και 7 ώρες επιπλέον αμισθί, λόγω έλλειψης προσωπικού προς εξυπηρέτηση του ταλαιπωρημένου νοσούντος πολίτη.
Ο αγώνας για την στήριξή του Δημοσίου Συστήματος Υγείας είναι αποκλειστικά και μόνο δικός μας, όλου του υγειονομικού προσωπικού σε όλη την επικράτεια.
Φτάνει πια με τα κούφια λόγια για μαζική κατανάλωση!
Θέλουμε πράξεις! Αμεσα προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού!
Η εξαντλητική δουλειά ελλείψη προσωπικού αυξάνει επιπλέον τη νοσηρότητα με αποτέλεσμα κι άλλη μείωση του νοσοκομειακού προσωπικού που νοσεί.
Όταν μία κυβέρνηση ενδιαφέρεται πραγματικά για τον πολίτη το πρώτο της μέλημα είναι η Παροχή Υψηλού επιπέδου Δημόσιας Υγείας!
Ενώστε τη φωνή σας μαζί μας γιά μόνιμες προσλήψεις! Ο κόσμος είναι εξαντλημένος οικονομικά και ψυχικά πράγμα που έχει αυξήσει τη νοσηρότητα, δεν διαθέτουν όλοι το κονδύλι για να πληρώνουν τον ιδιωτικό τομέα στην Υγεία.Ακόμη και ο ιδιωτικός τομέας θα έχει όφελος από ένα Ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας γιατί στα δύσκολα καταφεύγει στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Στο Νοσοκομείο του Βόλου συχνά δεχόμαστε διακομιδές από τις διάφορες ιδιωτικές κλινικές ακόμα και για μετάγγιση αίματος!!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το