Ελλάδα

Απελευθέρωση επιχειρηματία: Ενημέρωσε τις Αρχές 24 ώρες μετά

Ένα 24ωρο χρειάστηκε το θύμα της αρπαγής προκειμένου να ενημερώσει τις διωκτικές Αρχές ότι τον άφησαν οι απαγωγείς του, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της κατάθεσής του στους αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο επιχειρηματίας δεν προσδιόρισε τον χώρο κράτησης του αλλά και το σημείο που τον άφησαν.

«Με άφησαν γύρω στην 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, δεν θυμάμαι που. Πήρα ένα ταξί και από ότι θυμάμαι έκανα γύρω στα 45 λεπτά με μια ώρα να πάω στο σπίτι της μητέρας μου στον Πειραιά. Έφτασα εκεί περίπου στις 2 το μεσημέρι την Πέμπτης» φαίνεται να καταθέτει ο 51χρονος επιχειρηματίας στους αστυνομικούς

Όταν ρωτήθηκε επίμονα για το σημείο που τον άφησαν οι δράστες της αρπαγής εκείνος δήλωνε ότι δεν είναι σε θέση να το προσδιορίσει ενώ σε ερώτηση γιατί δεν επικοινώνησε άμεσα με τις αστυνομικές Αρχές μετά την απελευθέρωση του, εκείνος φέρεται να απάντησε «ήθελα να ηρεμήσω».

Ανέφερε πως δεν ήξερε ποιοι είναι οι δράστες όπως επίσης πως δεν θυμάται λεπτομέρειες από τις συνομιλίες μεταξύ τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υποστήριξε ότι οι δράστες του φορούσαν κουκούλα, ότι τον είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και πως είχε δεμένα τα χέρια του. Πράγμα τι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν εκδορές στο πρόσωπο και σημάδια στα χέρια από δέσιμο.

Όπως Ισχυρίστηκε δεν έδωσε χρήματα ενώ ένα άλλο θολό σημείο στην κατάθεση είναι η αναφορά του ότι μετά την αρπαγή, του έδωσαν άλλα ρούχα να φορέσει τα οποία πέταξε μετά την απελευθέρωσή του σ έναν κάδο απορριμάτων προσδιορίζοντας κάποια σημεία. Οι αστυνομικοί έψαξαν κάδους σε μια ακτίνα γύρω από τα σημεία που είχε προσδιορίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το