Κόσμος

Απειλεί ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών: Αυτό είναι ακόμα η αρχή, θα δείτε τι έχει να γίνει

Απειλές κατά της Ελλάδας «εκτοξεύει» ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ο οποίος προέβλεψε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να κρατήσει κλειστά τα σύνορά της στους πρόσφυγες το καλοκαίρι όταν πέφτει η στάθμη του Έβρου κι είναι ευκολότερη η διέλευσή του.
Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ είπε ότι «ο καιρός βελτιώνεται, αυξάνεται η θερμοκρασία και η στάθμη του νερού στον ποταμό Έβρο υποχώρησε 40 με 50 εκατοστά, οι μετανάστες θα μπορούν να περνούν το ποτάμι περπατώντας. Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ικανότητα να κρατήσει τα σύνορα. Θα δείτε τι έχει να γίνει στον Έβρο από εδώ και πέρα».

Επίσης, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού υποστήριξε ότι οι 1.000 άνδρες της ειδικής αστυνομίας από χθες το βράδυ που ανέλαβαν καθήκοντα στα ελληνοτουρκικά σύνορα, κατάφεραν να σταματήσουν τις επαναπροωθήσεις μεταναστών από την ελληνική πλευρά.
Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «οι μάσκες έπεσαν», προσθέτοντας ότι «αποκαλύφθηκε πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί που δημαγωγούν υπέρ του δήθεν ανθρωπισμού».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το