Τοπικά

Απατεώνες παριστάνουν τον αντιδήμαρχο Τυρνάβου και ζητούν χρήματα υπέρ των σεισμόπληκτων

Από τον Δήμο Τυρνάβου έγινε γνωστό ότι σημειώθηκε απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης από άτομο προσποιούμενο Αντιδήμαρχο Τυρνάβου, προκειμένου να πείσει πολίτη να του καταβάλει χρήματα υπέρ των σεισμόπληκτων, σε τραπεζικό λογαριασμό που του υπέδειξε. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος “Καθιστούμε σαφές ότι σε καμία περίπτωση Αντιδήμαρχός μας δεν θα προέβαινε σε τέτοια ενέργεια, ήτοι να απαιτήσει χρηματικά ποσά είτε ο ίδιος είτε μέσω τρίτου, και ούτε πρόκειται να το πράξει στο μέλλον.

Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, εφιστούμε την προσοχή των πολιτών, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε περιπτώσεις που μέσω τηλεφώνου, τους ζητούνται από άγνωστα άτομα που παρουσιάζονται ως τοπικοί φορείς, η καταβολή χρηματικών ποσών ή η παροχή στοιχείων λογαριασμών ή κωδικών, για την πραγματοποίηση συναλλαγών.Τέλος, παρακαλούνται να ενημερώνουν άμεσα τις αρχές σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνονται τέτοιες συμπεριφορές”.

Επισημαίνεται ότι ο μοναδικός λογαριασμός του Δήμου Τυρνάβου για την κατάθεση βοήθειας υπέρ των σεισμόπληκτων είναι ο κάτωθι:

Αριθμ. Λογαριασμού Δήμου Τυρνάβου

6252-030020-619

IBAN GR 38 0171 2520 0062 5203 0020 619

Τράπεζα Πειραιώς

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το