Παραπολιτικά

Απατεώνας ο ρυθμιστής του βίου τους

Κατέστησε «ανάπηρη» την επιστήμη εκμεταλλευόμενος όμως τους τίτλους και το κύρος της για να θησαυρίζει, πάτησε στη θρησκοληψία και την απόγνωση ασθενών και «ψάρευε» πελάτες από μοναστήρι στο Πήλιο. Είναι η εικόνα, η «φωτογραφία» μιας χώρας το 2020.
Το προφίλ του dr «θανάτου» στα κοινωνικά δίκτυα, με τα οποία ασχολείται ολόκληρη η χώρα, δεν το είδε κανένας απεγνωσμένος πελάτης, κανένας αγοραστής βαλσαμόχορτου, κανένας συγγενής τους;… «Φώναζε» η απάτη του «γιατρού». Πόζαρε με μαγιό, παρουσίαζε πτυχιακούς ιατρικούς τίτλους που θα μπορούσε να έχει αποκτήσει μόνο σε ηλικία 90 ετών, μοντάριζε φωτο με την Αγια-Σοφιά, την οποία σκέπαζε η ελληνική σημαία και από πάνω της πετούσαν ελληνικά μαχητικά, τα οποία πιλοτάριζε ο ίδιος. Εάν δεν είχε στείλει στον θάνατο ανθρώπους, θα μιλούσαμε για την πιο κωμική απάτη του αιώνα, από το φαιδρότερο πρόσωπο που κυκλοφορεί στη χώρα.
Ένας λούμπεν θρησκόληπτος «πατριώτης», που αλώνιζε μοναστήρια και εκκλησίες, αλλά πόζαρε ταυτόχρονα ημίγυμνος στα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτό το πρόσωπο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι άνθρωποι επέλεξαν να ρυθμίσει τον βίο τους η θρησκεία και όχι η επιστήμη.
Εκμεταλλεύθηκε ανθρώπους σε κατάρρευση, απελπισμένους που δεν ήταν σε θέση να αναλύσουν γιατί ο γιατρός που τους χορηγούσε τις χημειοθεραπείες τους, δεν τους πουλούσε ταυτόχρονα αγίασμα ή χάρτινες εικονίτσες, που αφειδώς χάριζε ο απατεώνας που τους προσέγγισε.
Έπεισε τους ασθενείς, να δουν την επιστήμη ως εχθρό και το «νερό του Καματερού», τη νέα έκδοση της «φραπελιάς», ως τη σωτηρία τους. Κτηνωδία.
Αδιανόητο ότι εξέταζε ανθρώπους λίγο πριν τον θάνατο, μέσα σε ιδιωτικά ιατρεία που λειτουργούσαν με νόμιμη άδεια. Μέγα ζήτημα, που εγείρει πολλά ερωτήματα για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς των Ιατρικών Συλλόγων. Η ανηθικότητα και στον Βόλο έχει ονοματεπώνυμο…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το