Αθλητισμός

Απαραίτητος όρος η αναδιάρθρωση – Στη Νίκη δεν συζητούν οτιδήποτε αν δεν εξασφαλιστεί αυτή η προϋπόθεση

Απαραίτητη προϋπόθεση για οποιοδήποτε ενδεχόμενο είναι η αναδιάρθρωση για τη Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν κάτι αν δεν υπάρξει αυτός ο όρος ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους για οποιαδήποτε μελλοντική συζήτηση.

Είναι αλήθεια πως η πλειοψηφία των συλλόγων δεν επιθυμεί τη συνέχεια της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτό φάνηκε καθαρά και στην τηλεδιάσκεψη της περασμένης Τετάρτης, όπου παρότι το θέμα συζήτησης ήταν το υγειονομικό πρωτόκολλο, τελικά η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος.
Οι περισσότερες ομάδες εκφράστηκαν αρνητικά όσον αφορά τη συνέχεια των αγώνων. Βασικός λόγος γι’ αυτό είναι η αναδιάρθρωση που όλοι επιθυμούν και πιστεύουν ότι δεν θα επιτευχθεί, αν διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια.

Ο δεύτερος λόγος είναι το οικονομικό. Όπως φάνηκε και στη Σούπερ Λιγκ, η πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολλου απαιτεί υψηλό κόστος, το οποίο δεν μπορούν να επωμιστούν όλες οι ΠΑΕ. Άλλωστε η πανδημία του κορωνοϊού έχει «χτυπήσει» τους συλλόγους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα έξοδα, αφού συν τοις άλλοις θα πρέπει να πληρώσουν και τους ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Από την πλευρά της η Νίκη δεν εμφανίζεται κάθετα αντίθετα στη συνέχεια της Φούτμπολ Λιγκ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ δεν λέει «όχι», γιατί συμμερίζεται και την αγωνία των φιλάθλων που θέλουν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε έχει πληρώσει τους παίκτες μέχρι τώρα, ενώ τους έχει διατηρήσει σχεδόν όλους σε εγρήγορση για να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση οι «κυανόλευκοι» τοποθετούν έναν αστερίσκο, που έχει τεράστια σημασία. Δέχονται να επιστρέψουν στο χορτάρι, αλλά με την προϋπόθεση να υπάρξει εξασφάλιση ότι θα γίνει αναδιάρθρωση των κατηγοριών την επόμενη περίοδο. Διαφορετικά δεν θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.
Στη συγκεκριμένη πρόταση βρήκαν σύμμαχο τον Διαγόρα, με τον οποίο βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και μέσα στο κυνήγι της δεύτερης προνομιούχου θέσης, η οποία οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Άλλωστε οι άνθρωποι της Νίκης έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύουν ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο μέσα στο γήπεδο, αρκεί όμως να υπάρξει η παραπάνω προϋπόθεση.

Αυτό σημαίνει ότι επί της ουσίας οι «κυανόλευκοι» δεν εμφανίζονται εντελώς αντίθετοι με την πλειοψηφία των ομάδων, γιατί και εκείνοι επιθυμούν σφόδρα την αναδιάρθρωση. Όμως δεν θέλουν να γίνει οριστική διακοπή και κατακύρωση της βαθμολογίας χωρίς εξασφάλιση για αναδιάρθρωση, κάτι που εφόσον συμβεί θα προκαλέσει πολλές αδικίες. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι φοβούνται να παίξουν ποδόσφαιρο, καθώς είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.
Στο μεταξύ η ΠΑΕ Νίκη προχώρησε σε μια ενέργεια προκειμένου να τιμήσει τους φιλάθλους για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν φέτος με τη βροντερή τους παρουσία τόσο στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, όσο και σε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε να επιστρέψει στους κατόχους το αντίτιμο των εισιτηρίων διαρκείας για τον μοναδικό εντός έδρας αγώνα που δεν έχει διεξαχθεί ακόμη, εφόσον διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που εμπιστεύτηκαν την φετινή προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, ότι από τη στιγμή που δεν προβλέπεται η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου παρουσία φιλάθλων, έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:
α. Να τους επιστραφεί το σχετικό αντίτιμο (1/13) με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής τους. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση «transfersnikivolou1924pae@gmail.com» με θέμα «Εισιτήρια διαρκείας 2019-20», στο οποίο να αναφέρουν υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο τους, το ΑΜΚΑ και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο επιθυμούν να γίνει η επιστροφή. Εναλλακτικά, θα μπορέσουν να δώσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όταν τα γραφεία επιστρέψουν σε λειτουργία για το κοινό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

β. Να αιτηθούν τη σχετική επιστροφή κατά την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 (οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν προσεχώς).
Ελπίζουμε να είστε και να παραμείνετε όλοι υγιείς και να σας δούμε, το συντομότερο δυνατό, από κοντά σε ένα παιχνίδι της Νίκης μας».
* Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρώην φροντιστή της, Αποστόλη Λαμπρογεώργο, καθώς και σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του για τον χαμό της μητέρας του, Κατερίνας Λιβογιάννη. «Αποστόλη, είμαστε δίπλα σου σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή της ζωής σου κι ευχόμαστε η ψυχή της μητέρας σου να αναπαυτεί εν ειρήνη», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συντάξεις – Επιδόματα: Οι έκτακτες ενισχύσεις καταβάλλονται νωρίτερα: Πότε πληρώνουν ΕΦΚΑ και ΟΠΕΚΑ

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι έκτακτες ενισχύσεις για τα Χριστούγεννα που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση, στους…

4 Δεκεμβρίου 2023

Με επιτυχία η ημερίδα για τον ρόλο και τη σημασία των παραπροϊόντων ελιάς για τη ζωική παραγωγή

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα του έργου OliveFeed «O ρόλος και η σημασία των παραπροϊόντων ελιάς για…

4 Δεκεμβρίου 2023

Απεργία από τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας για το φορολογικό νομοσχέδιο

Ο Πρόεδρος Μαουσίδης Σεραφείμ, ο Γεν. Γραμματέας Πρεμέτης Παύλος καθώς και όλο το ΔΣ του…

4 Δεκεμβρίου 2023

Αυτές είναι οι νέες τιμές των διοδίων από 1η Ιανουαρίου

Πιο «τσουχτερό» γίνεται από την 1η Ιανουαρίου το κόστος μετακίνησης στους αυτοκινητόδρομους της χώρας. Οι…

4 Δεκεμβρίου 2023

Διημερίδα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης «Θέατρο και δημοκρατία: εκπαιδευτικές, κοινωνικές και καλλιτεχνικές προσεγγίσεις»

Η δημοκρατία, όπως σημειώνει ο Dewey (2016)1, «είναι πρωτίστως ένας τρόπος του κοινωνικού ζην, μιας…

4 Δεκεμβρίου 2023

Δράση της ΤΟΜΥ Αγριάς στο Γηροκομείο Βόλου

Οι επαγγελματίες υγείας κα Γάτου Ευαγγελία (Επισκέπτρια Υγείας) και η κα Λαδέρη Βασιλική (Κοινωνική Λειτουργός…

4 Δεκεμβρίου 2023