Κόσμος

Απαράδεκτη ερώτηση σε καλλιστεία ανηλίκων: Τι θα έκανες με γκέι σύζυγο;

Απαράδεκτη και ανήθικη χαρακτήρισαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωησς, την ερώτηση που τέθηκε σε υποψήφια στα καλλιστεία ανηλίκων στην Κύπρο.

«Ο ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ γίνεται ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έχει τρία παιδιά και η σύζυγός του γνώριζε τις προτιμήσεις του από την αρχή- και τον στήριξε. Εσύ τι θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;».
Μάλιστα, η παρουσιάστρια των καλλιστείων χαρακτήρισε «ωραία» την ερώτηση ενώ η άτυχη κοπέλα δεν ήξερε τι να απαντήσει και χρειάστηκε να τις δώσουν διευκρινίσεις.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αντέδρασαν άμεσα:
τι σχέση έχει αυτή η ερώτηση με τα καλλιστεία?? τι ανήθικη ερώτηση είναι αυτή (αν θα το δέχονταν;)… Κλείστο.
Παυλίνα…οδηγούμε μία απόσταση 100 χιλιομέτρων με μέση ωριαία ταχύτητα 50χλμ./ώρα. Σε πόση ώρα θα έχουμε φθάσει στον προορισμό μας; Υποσημείωση: Παυλίνα, θα ήθελα επίσης να λάβεις υπόψη τις ακόλουθες παραμέτρους: η απόσταση έχει 532 λακούβες. Η κάθε λακούβα έχει διάμετρο 2 μέτρα και ο βαθμός ανάσχεσής τους της ταχύτητάς μας είναι 10m./sec. Επίσης για 20 λεπτά ρίχνει χαλάζι και το σημείο τριβής του επάνω στο αυτοκίνητό μας δημιουργεί μία ανάσχεση 1m./min. Τέλος έχουμε να περάσουμε 5 διόδια. Περιμένω την απάντησή σου. Σε ευχαριστώ. Μικτή Επιτροπή Καλλιστείων και Μ.Ι.Τ.
Δεν καταλαβαινω ποιοι είναι πιο χαζοι? οι κριτές, η παρουσιάστρια ή η διαγωνιζόμενη?????

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το