Τοπικά

Απαράδεκτες εικόνες από το ΕΑΚ Βόλου όπως τις κατέγραψε με τον φωτογραφικό φακό αναγνώστης της «Θ»

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το ΕΑΚ του Βόλου. Οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης της Θ» και αθλούμενος πολίτης, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάρρευσης της υποδομής, παρά τα περί αντιθέτου υποστηριζόμενα από τον Δήμο Βόλου. Η απαξίωση και η αδιαφορία χαρακτηρίζουν την κατάσταση που επικρατεί, ενώ ακόμα ξενοδοχειακή υποδομή είναι παραπεταμένη και εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες.

Οι κερκίδες του σταδίου αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στατικότητας, γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιούνται παρά μόνο αυτές που βρίσκονται στις θύρες 3, 4 και 5.
Οι εγκαταστάσεις και οι κερκίδες βρίσκονται σε διάλυση ενώ πρόσφατα είχε καταγγελθεί πως δεν διαθέτουν ούτε νερό οι τουαλέτες.
Οι χώροι κάτω από τη Θύρα 7 είναι «χωματερή» για καρέκλες, μπάζα βρίσκονται συγκεντρωμένα στον εξωαγωνιστικό χώρο, σε κοινή θέα, πόρτες και παράθυρα είναι ξηλωμένα. Οι κερκίδες σε άθλια κατάσταση.

Τραπέζια και βιβλιοθήκες, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν είναι παρατημένα σε χώρους κάτω από τις κερκίδες, μαζί με τις ξηλωμένες πόρτες.
Ο επισκέπτης στην «αυτοψία» θα πέσει πάνω και σε παρατημένες καρέκλες γραφείου, αλλά και σε ακριβό τραπέζι βεράντας (!) που είναι εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες. Υλικά από τουαλέτες μαζί με εργονομικά εργαλεία γυμναστηρίου και καλοριφέρ είναι επίσης πεταμένα στους εξωαγωνιστικούς χώρους. Υποδομές ρεύματος είναι ξηλωμένες και επικίνδυνες.
Αυτή είναι η εικόνα του παρουσιάζει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Βόλου…

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το