Τοπικά

Απάντηση του Δήμου Βόλου στην ανακοίνωση του ΚΚΕ

Σε  δήλωση – απάντηση ο Δήμαρχος Βόλου στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει:

Είναι γνωστές οι βαθιές διαφορές που με χωρίζουν από το ΚΚΕ και τις θέσεις του. Και η σκληρή κριτική που τους ασκώ. Ωστόσο πίστευα, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ότι ήταν έντιμοι και ειλικρινείς και δεν διολίσθαιναν σε πρακτικές και συμπεριφορές που εδώ και καιρό έχουν υιοθετήσει τα τσιράκια του “σκοτινού¨καθεστώτος και οι φαιδροί λιμοκοντόροι που επιχειρούν να το αναστήσουν. Δηλαδή διαστρέβλωση, παραπληροφόρηση, λάσπη και συκοφαντία.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ με την οποία μου αποδίδεται πως δήλωσα “σκασμός” δήθεν απευθυνόμενος προς τους χιλιάδες νέους και εργαζόμενους, που τις προηγούμενες μέρες διαδήλωναν για τη δολοφονία στα Τέμπη, είναι αισχρή και κατάπτυστη και προς επίρρωση των όσων λέω απλώς παραθέτω την ανάρτησή μου στο facebook λίγες μόνο ώρες μετά την τραγωδία.

“H πατρίδα θρηνεί δεκάδες παιδιά μας. Ο πόνος, η οδύνη σκεπάζουν τα πάντα. Επιτέλους σταματήστε κάποιοι με δηλώσεις, ανακοινώσεις, περιφερόμενοι από κανάλι σε κανάλι να επιδίδεστε σε κομματική προπαγάνδα. Είναι η χειρότερη μορφή ασέβειας, πραγματική ύβρις, σε αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα, αλλά και στις οικογένειές τους που βιώνουν αυτόν τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας.

Αλήθεια εσείς οι πολιτικοί απατεώνες, που λειτουργείτε με αυτόν τον αισχρό τρόπο, πιστεύετε ότι έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να καπηλευτείτε τον πόνο αυτών των ανθρώπων, την οδύνη μιας ολόκληρης κοινωνίας για να αποσπάσετε μερικές ψήφους;

Οι ώρες αυτές είναι για να πενθήσουμε. Είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Και για να το πω απλά και λαϊκά, στην γλώσσα που όλοι μας μιλούμε: Βγάλτε τον σκασμό! Επιτέλους λίγη ευαισθησία. Λίγη ντροπή! Τίποτα άλλο…”

Τίποτα άλλο λοιπόν. Ελπίζω, πραγματικά, το ολίσθημα του ΚΚΕ να είναι προϊόν παραπλάνησης δικής του και όχι συναγωνισμός λαϊκισμού και ψηφοθηρίας με τους ανεκδιήγητους Αποστολάκηδες, Λαμπρινίδηδες, Γαργάλες και τα υπόλοιπα πολιτικά cartoοns

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το