Κατηγορίες: Τοπικά

Απάντηση Δήμου Βόλου στην Επιλογή Ευθύνης

Aπό το γραφείο του Δήμου Βόλου εκδόθηκε η εξής απάντηση στην ανακοίνωση της “Επιλογής Ευθύνης”:

“Τρία ολόκληρα εικοσιτετράωρα χρειάστηκε προφανώς η κ. Νατάσσα Οικονόμου να συνειδητοποιήσει το έργο που έχει παραχθεί από τη Δημοτική Αρχή και παρουσιάστηκε ενώπιον του Βολιώτικου λαού, εκπροσώπων φορέων και ενοτήτων, σε ανοιχτή συνεδρίαση, και συμπεριφερόμενη με την παροιμιώδη για το χώρο της πολιτική θρασύτητα και φαυλότητα, προσπάθησε με μια μακροσκελή ανακοίνωση να το ακυρώσει και να διαστρεβλώσει τη νέα πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες.
Είχε τη χρυσή ευκαιρία να το πράξει ενώπιον των πολιτών, αλλά δεν είχε το πολιτικό θάρρος και ανάστημα και προδήλως την έξωθεν καλή μαρτυρία για να το κάνει. Της κληρονόμησαν τον απεχθή και άχαρο ρόλο να εκπροσωπεί ένα διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα που βούλιαξε την πόλη και προφανώς αυτό δεν γίνεται στο φως της δημοσιότητας, υπό το δημόσιο έλεγχο του πολίτη.
Δεν νοείται να ασκούν κριτική η κ. Οικονόμου και οι συνεργοί της, δηλαδή το κύκλωμα που καταδίκασε την πόλη στο τέλμα και την υπανάπτυξη, που την άφησε χωρίς υποδομές, χωρίς νερό, χωρίς όραμα και προοπτική. Οι πολιτικάντηδες που μας κληροδότησαν σκάνδαλα, χρέη και δάνεια, ατέλειωτα δάνεια, που υποθήκευσαν το μέλλον της πόλης.
Κι όμως προσπάθησε να το κάνει υπό την προστασία των δημοσιογραφικών σκουπιδιών, που την στηρίζουν, αλλά είναι πλέον αργά. Η κοινωνία έχει κάνει τις επιλογές της, ανέδειξε τη Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου στη διακυβέρνηση της πόλης, ενώ την ίδια και όλα όσα εκπροσωπεί τους έστειλε σπίτι .
Την κατανοούμε, αλλά δεν μπορούμε και να συμμεριστούμε το ρόλο της μαριονέτας που της έχει αναθέσει ο μέντοράς της, ο τραγικά αποτυχημένος Δήμαρχος, Πάνος Σκοτινιώτης. Τουλάχιστον θα μπορούσε να της είχε γράψει μια μικρότερη απάντηση για να μπορέσει να τη διαβάσει η ίδια ενώπιον των πολιτών και όχι κρυπτόμενη, ελπίζουμε από ντροπή για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που περιέχει.
Η κοινωνία προχωράει και οι πολίτες έχουν εύλογες απαιτήσεις. Περιμένουν από το Δήμαρχο Βόλου και τους συνεργάτες του να υλοποιήσουν ένα έργο, που θα φέρει την περιοχή και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και το Δήμο ικανό να προσφέρει τα αυτονόητα.
Οι ίντριγκες, οι μηχανορραφίες και οι διαπλοκές που χαρακτήριζαν το σάπιο σύστημα που υπηρετεί η κ. Οικονόμου δεν αφορούν πλέον κανένα, πολύ δε περισσότερο εμάς που συνεχίζουμε την προσπάθεια για το έργο που μας ανέθεσε ο λαός του Βόλου, στον οποίο αποκλειστικά και μόνο δίνουμε λόγο.
Αν οι πολίτες φέρνουν αλλεργία στην δήθεν ελίτ που θέλει να ανήκει η κ. Οικονόμου και τους αποφεύγει είναι δικό της πρόβλημα. Εμείς είμαστε μαζί με το λαό”.

Share

Πρόσφατα άρθρα

CNN: Η στιγμή που δημοσιογράφος αποκαλύπτει με τρεμάμενη φωνή ότι έχει καρκίνο – Δείτε βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εξομολόγηση της Σάρα Σίντνερ, που με δάκρυα στα μάτια…

9 Ιανουαρίου 2024

“Νέοι και εκκλησιαστική ζωή: συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία και Εξομολόγηση” – Συνεχίζονται οι μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις (zoom)

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου,…

9 Ιανουαρίου 2024

Πρόγραμμα δράσεων του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Βόλου

Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Βόλου σε ανακοίνωση αναφέρει: Τρεισήμισι χρόνια έχουν περάσει από τη μεγάλη διαδήλωση…

9 Ιανουαρίου 2024

Χρ. Τριαντόπουλος από Στεφανοβίκειο: Η Κυβέρνηση στηρίζει ενεργά και συνεχώς τους αγρότες – Η ρύθμιση του αγροτικού ρεύματος θεσμοθετείται και ισχύει

Συνάντηση με τους αγρότες των Παρακάρλιων χωριών και περιοχών της Μαγνησίας πραγματοποίησε την Παρασκευή, 5…

9 Ιανουαρίου 2024

Συνέλευση – Εκλογές – Κοπή πίτας- του Συλλόγου των Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου “΄Αγιος Ιωσήφ “

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου των Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου "Άγιος Ιωσήφ" την Κυριακή…

9 Ιανουαρίου 2024

Ισόπαλος 10-10 με Μαρούσι ο Βόλος σε αγώνα όπου “έσπασαν καρδιές”

«Έσπασαν καρδιές» το απόγευμα της Κυριακής στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Ο Βόλος…

9 Ιανουαρίου 2024