Τοπικά

Aπάντηση Δήμου Βόλου σε Ν.Οικονόμου – Ι. Αποστολάκη για την κατεδάφιση οικίας με αμίαντο

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Βόλου απαντά στην Νατάσσα Οικονόμου και στον Ιάσονα Αποστολάκη για το θέμα της  κατεδάφισης οικίας με αμίαντο:

“Παραμένει ακατανόητη για μας, και πιστεύουμε για κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη, η απόγνωση που κατέλαβε, από κοινού, την κ. Νατάσσα Οικονόμου και τον κ. Ιάσονα Αποστολάκη, δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας και την οποία θέλησαν να κάνουν γνωστή δι ανακοινώσεων, επειδή για μια ακόμα φορά η Δημοτική μας Αρχή δικαιώθηκε από θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας.
Θα πρέπει, αν μπορούν και τους το επιτρέπει η θλίψη τους, να αντιληφθούν ότι η Δημοτική Αρχή σχετικά με την αποξήλωση του παραπήγματος με τον αμίαντο από τη Νέα Ιωνία, δεν έχει λόγους να πανηγυρίζει ή να διεκδικεί εύσημα, αφού απλώς έκανε με τρόπο υπεύθυνο και αποτελεσματικό τη δουλειά της, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, που δεν ήταν σε θέση ή το χειρότερο αδιαφορούσαν να κάνουν εκείνοι
Και επιπροσθέτως δεν ήταν η Δημοτική Αρχή που προσέφυγε αρχικά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και εν συνεχεία στην επιτροπή του άρθρου 152, που δικαίωσε και τις συγκεκριμένες ενέργειές μας, αλλά οι ίδιοι, λειτουργώντας, κατά συνήθεια, υπονομευτικά για το έργο μας.
Η μόνη ικανοποίηση που εκφράζουμε αφορά την αναγνώριση των πολιτών για τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για να εξυπηρετήσουμε τα καλώς εννοούμενα συμφέροντά τους, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και με βαθύ αίσθημα ευθύνης”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το