Τοπικά

Απάντηση Αχιλλέα Μπέου στους ιδιοκτήτες ταξί

ταξί-βόλος

Απάντηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος και στους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση, κατά την οποία σημειώσαν μεταξύ άλλων πως με το χιόνι που υπήρχε μόνο τανκς ταξί μπορούσαν να δουλέψουν

Η απάντηση του Αχ. Μπέου στην ανακοίνωση των ιδιοκτητών ταξί ήρθε από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου και είναι η εξής:

Θα πρέπει όλοι πολίτες, και εν προκειμένω οι ιδιοκτήτες ταξί της πόλης μας, να αντιληφθούν ότι η ίδια η πόλη δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά  όλων μας. Και όταν ζητούν από κάποιον να κάνει αυτοκριτική, θα πρέπει να έχουν κάνει οι ίδιοι τη δική τους.

Οι ιδοκτήτες και οδηγοί ταξί, ως επαγγελματίες  όφειλαν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, αφού από την πρώτη κιόλας ημέρα της θεομηνίας όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης ήταν ανοιχτοί. Η αλήθεια είναι ότι σε παράπλευρους και στενούς δρόμους υπήρχαν προβλήματα, που, όμως, θα μπορούσαν να τα ξεπεράσουν με τη χρήση αλυσσίδων, που δεν έκαναν.

Πραγματικά είναι αδιανόητο στο επίμαχο διάστημα να κυκλοφορούν οδηγοί με τα ΙΧ και όχι επαγγελματίες οδηγοί αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης.

Η Δημοτική μας Αρχή ζήτησε, και θα συνεχίσει να το κάνει, τη συνεργασία και των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί για τα ζητήματα της πόλης και προσδοκά στην ανταπόκρισή τους. Και για του λόγου το αληθές καλούμε τον ειλικρινώς συμπαθή πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί να αναζητήσει στο κινητό του τηλέφωνο πόσες κλήσεις είχε από το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Καλό θα είναι, λοιπόν, να αφήσουν τις ανακοινώσεις και να προετοιμαστούν για τη νέα κακοκαιρία, που ως φαίνεται, έρχεται.  Έχουμε κοινό στόχο την προάσπιση της πόλη μας και ιδιαίτερα μάλιστα σε καταστάσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, ο καθένας από τη θέση του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το