Τοπικά

Απαντήσεις για την πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας Αλμυρού ζητεί η “Εν Δράσει”

Aπαντήσεις για την πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας ζητεί από την δημοτική αρχή Αλμυρού η ομάδα “Εν δράσει.  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
“Σε πρόσφατη ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Τσόγκα Σάββα προς τη δημοτική αρχή για τη πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας ο δήμαρχος απάντησε…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ότι «θα γίνει συγκοινωνιακή μελέτη», «να το δούμε για τα σαββατοκύριακα», «αν συμφωνεί ο εμπορικός σύλλογος» και άλλα τέτοια ωραία.

Προς ενημέρωση παραθέτουμε τα γεγονότα όπως έχουν : Σαν “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ” αποστείλαμε προς το δημοτικό συμβούλιο τις παρακάτω επιστολές για τη πεζοδρόμηση της πλατείας:
στις 28/08/2007 επιστολή συνοδευόμενη από 300 υπογραφές συμπολιτών μας, κατόπιν επανερχόμαστε στις 22/02/2010 με άλλη επιστολή με το ίδιο θέμα, η οποία κοινοποιείται και στους μελετητές της ανάπλασης του Κέντρου του Αλμυρού. Τρίτη επιστολή με το ίδιο θέμα στις 06/04/2015. Υπάρχει δε και απόφαση της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης το 2020 με σύμφωνη γνώμη των συλλόγων, για πεζοδρόμηση της πλατείας. Kαμία επιστολή και απόφαση κατά παράβαση κάθε νόμου δεν έφθασε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Για 14 χρόνια δεν έχει δοθεί καμία απάντηση σ’ αυτό θέμα που βάζουν οι οργανωμένοι φορείς και οι πολίτες”.

Kαλεί έτσι τον δήμαρχο Αλμυρού να θέσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να δοθούν απαντήσεις τι σκοπεύει να κάνει η δημοτική αρχή.
Προειδοποιεί μάλιστα ότι η υπομονή των πολιτών έχει εξαντληθεί από καιρό και πως υπάρχει κίνδυνος να γίνει ατύχημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το