Αθλητισμός

Απάντησε αρνητικά ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρόταση για αλλαγή έδρας στο Κύπελλο

Πρόταση στον Ολυμπιακό για αλλαγή έδρας στον αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ έκανε ο Ν.Π.Σ. «Βόλος», ζητώντας όμως από τους «ερυθρόλευκους» να πληρώσουν ένα υπέρογκο ποσό της τάξης των 25.000 ευρώ για την προαγορά 2.000 εισιτηρίων. Οι «ερυθρόλευκοι» θεώρησαν ότι ήταν μία πρόταση-παγίδα και δεν έπεσαν σε αυτή. Απάντησαν αρνητικά και έτσι το παιχνίδι της β’ φάσης θα διεξαχθεί κανονικά στη Νεάπολη.

Ο Ν.Π.Σ. «Βόλος» κληρώθηκε γηπεδούχος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον β’ γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Ωστόσο, η νεοφερμένη ομάδα πρότεινε εγγράφως στους «ερυθρόλευκους» να υπάρξει αλλαγή γηπέδου και το ματς να μη γίνει στη Νεάπολη, αλλά στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Επικαλέστηκε το γεγονός ότι η ίδια δεν εκδίδει εισιτήρια στα παιχνίδια της (τα παρακολουθούν μόνο όσοι εγγράφηκαν μέλη της) και ότι με αυτόν τον τρόπο θα διευκολυνθούν οι πολυπληθείς οπαδοί του Ολυμπιακού.
Ωστόσο, ο Ν.Π.Σ. «Βόλος» έβαλε έναν όρο: Ζήτησε από τον Ολυμπιακό να προαγοράσει 2.000 εισιτήρια, εκ των οποίων 1.000 των 10 ευρώ και άλλα τόσα των 15 ευρώ. Δηλαδή ήθελε από τους «ερυθρόλευκους» 25.000 ευρώ σε… ζεστό χρήμα, προκειμένου να τους παραχωρήσει το προνόμιο της έδρας.
Οι «ερυθρόλευκοι» θεώρησαν ότι η πρόταση αυτή έγινε εκ του πονηρού διότι αν απαντούσαν καταφατικά θα έπρεπε να ενισχύσουν μία ανταγωνίστρια ομάδα με ένα σεβαστό ποσό, ενώ σε περίπτωση άρνησης οι ιθύνοντες του Ν.Π.Σ. θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει 2.000 οπαδούς για να τους διαθέσει εισιτήρια.
Η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ για να απορρίψει την πρόταση. Εξάλλου, το Κύπελλο της ΕΠΣΘ δεν αποτελεί πρωτεύοντα στόχο, ενώ στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν, όσον αφορά τη δυναμική των φιλάθλων. Δεν είναι ο Ολυμπιακός αυτός που ψάχνει για να αποκτήσει οπαδούς. Έχει και με το παραπάνω…
Μετά το «όχι» των «ερυθρολεύκων», ο αγώνας Ν.Π.Σ. «Βόλος»-Ολυμπιακός Βόλου θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 25 Οκτωβρίου ή την 1η Νοεμβρίου στο στάδιο της Νεάπολης, που ως γνωστόν έχει παραχωρηθεί από την δημοτική αρχή στη νεοφερμένη ομάδα.

Φιλικό με Αγία Άννα την Τετάρτη
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Βελούχι εκτός έδρας, με τον αγώνα να πραγματοποιείται στο δημοτικό στάδιο του Καρπενησίου, το οποίο διαθέτει πλαστικό τάπητα. Αυτό οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στο να κλείσουν ένα φιλικό παιχνίδι με την Αγία Άννα, στο Olympico Sport Club μια και οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις διαθέτουν ανάλογο τάπητα. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα. Επίσης, στον ίδιο χώρο ο Ολυμπιακός θα κάνει και δύο προπονήσεις. Μία το πρωί της Κυριακής 24/9 και η τελευταία το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής 29/9.

Επίσκεψη στο Γηροκομείο
Το κοινωνικό του πρόσωπο θα δείξει για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επισκεφτούν την Παρασκευή το Γηροκομείο και με αφορμή το γεγονός αυτό εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η ομάδα ποδοσφαίρου, το προπονητικό τιμ, αλλά και τα μέλη της Δ.Ε. θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί ζωντανό κι αναπόσπαστο κύτταρο της τοπικής κοινωνίας και στόχος του είναι να βρίσκεται δίπλα και να στηρίζει όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη. Η επίσκεψη αυτή είναι σίγουρο πως θα προσφέρει χαρά στους τροφίμους του Γηροκομείου Βόλου».

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους φιλάθλους της ομάδας μας και να τους εξυπηρετήσει άμεσα, αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αποφάσισε να βρίσκονται όλη την εβδομάδα- ώρες καταστημάτων- στο κέντρο του Βόλου, εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να ενημερώνουν και να διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας στους επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:
Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250 ευρώ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του Σταδίου).
Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80 ευρώ.
Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50 ευρώ.
Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40 ευρώ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών).

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Αγία Άννα συγχαίρει τους αδελφούς Κωστούλα

H Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους αδελφούς Κωστούλα που αναδείχθηκαν…

29 Μαΐου 2024

Τα μαστόρια μετακόμισαν στις Βόρειες Σποράδες

  Η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Αλόννησος ζουν ήδη στους ρυθμούς της νέας τουρστικής σεζόν.…

29 Μαΐου 2024

ΔΗΜΗΤΡΑ: Ανανέωσε ο Ν. Βούλγαρης

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Βούλγαρη ανακοίνωσε η Δήμητρα Ευξεινούπολης. Αναλυτικά: «Μετά…

29 Μαΐου 2024

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Νέος τεχνικός ο Μ. Ανδρωνάς

Νέο προπονητή έχει από χθες η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού. Πρόκειται για τον Μιχάλη…

29 Μαΐου 2024

Έρευνα από την Αστυνομία για το απειλητικό email σε 35 σχολεία – «Εστάλη από χώρα του εξωτερικού»

Aπειλητικό email το οποίο αναφέρει ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες εντός των εγκαταστάσεων, έλαβαν το πρωί…

29 Μαΐου 2024

ΒΟΛΟΣ 2004: Ήττα στο φινάλε της Α’ Γυναικών

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου των γυναικών και ο Α.Σ. Βόλος 2004 τερμάτισε…

29 Μαΐου 2024