Τοπικά

Απαλλαγή του Στεφανοβικείου από τα τέλη ύδρευσης του 2014

stefanovikeio

Την απαλλαγή των δημοτών της Δημοτικής Ενότητας Στεφανοβικείου από τα δημοτικά τέλη του 2014 μέχρι να υδροδοτηθεί η περιοχή από τη νέα γεώτρηση, για καταναλώσεις από 0 μέχρι και 120 κυβικά νερού, πρότεινε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΡΦ ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και πρόεδρος της Επιχείρησης Δημήτρης Νασίκας στην τελευταία συνεδρίαση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η πρόταση της δημοτικής αρχής έχει στόχο να ανακουφίσει τους δημότες της περιοχής που έχουν ταλαιπωρηθεί εξαιτίας των προβλημάτων με το νερό και των εκκρεμοτήτων που είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει το έργο της νέας ανόρυξης.
Σημειώνεται ότι στην ίδια συνεδρίαση, για τις άλλες δημοτικές ενότητες προτάθηκε και αποφασίστηκε η εξομοίωση των τελών ύδρευσης σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Με αφορμή την απόφαση για την απαλλαγή των δημοτών του Στεφανοβικείου από τα τέλη ύδρευσης για το 2014 ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ Δημήτρης Νασίκας σε δήλωσή του τόνισε: «Είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά ότι το δημοτικό διαμέρισμα Στεφανοβικείου θα πρέπει να απαλλαγεί από τα τέλη ύδρευσης και αυτή τη δέσμευση κάνουμε πράξη με την απόφαση που πήραμε στη ΔΕΥΑΡΦ και με την οποία ουσιαστικά αποκαθίσταται η έννοια του δικαίου. Παράλληλα συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες, προκειμένου να ολοκληρώσουμε το έργο της νέας ανόρυξης, παρά τις εκκρεμότητες και τις παραλείψεις που υπήρξαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα παραδοθεί το έργο που θα δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα υδροδότησης της περιοχής».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το