Τοπικά

Απαιτούν τη λήψη μέτρων κατά της ακρίβειας – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Βόλο (photos)

Σε οικτρή οικονομική κατάσταση βρίσκονται ήδη νοικοκυριά στη Μαγνησία λόγω της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης. Oι εργαζόμενοι προσπαθούν να βρουν χρήματα ακόμα και για να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησής του.
Οι περικοπές που έκαναν οι πολίτες είχαν ήδη ξεκινήσει, όπως είπε ήδη από το καλοκαίρι. Ανέφερε ότι συνάδελφοί του ακόμα και στην κουτσουρεμένη άδεια που πήραν μέσα στο καλοκαίρι δεν πήγαν πουθενά γιατί προετοιμάζονταν για τις δυσκολίες που έχουν μπροστά τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Παναγιώτης Τσιτσιρίκης τόνισε πως το γεγονός ότι θα είναι δύσκολος ο χειμώνας δεν περίμεναν οι εργαζόμενοι να το μάθουν από κυβερνητικά στελέχη καθώς τον ζουν πριν ακόμα έρθει. «Δεν θα είναι ο χειμώνας το ίδιο δύσκολος για όλους. Αλλά οι εργαζόμενοι δεν έχουν άλλο περιθώριο για να σφίξουν το ζωνάρι. Πρέπει να διεκδικήσουμε σε κάθε χώρο δουλειάς τα αιτήματα που θα τους ανακουφίσουν».

Μιλώντας για την ακρίβεια των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας Γιώργος Ρούσσας ανέφερε ότι όλα όσα βιώνει ο ελληνικός λαός και μαζί τους και οι συνταξιούχοι δείχνει καθαρά τον χαρακτήρα αυτής της πολιτικής που εφαρμόζεται για πολλά χρόνια.


Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή “Θ”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το