Τοπικά

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Κουμουνδούρου …με μπάρα

κουμουνδούρου

Από 1η Δεκεμβρίου θα τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Κουμουνδούρου, από την 28ης Οκτωβρίου ως τη Δημητριάδος,  καθημερινά, από 09.30 το πρωί μέχρι 01.30 μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας, η εφαρμογή αυτής της κυκλοφοριακής ρύθμισης θα συνδυαστεί με ταυτόχρονη εγκατάσταση μπάρας ελέγχου στην οδό Κουμουνδούρου, την οποία θα χειρίζεται αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου Βόλου.

Σημειώνεται ότι τα οχήματα άμεσης ανάγκης (πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα, αστυνομία) θα έχουν δυνατότητα χειρισμού της μπάρας προς διευκόλυνση του έργου τους. Αντίστοιχη πρόβλεψη θα υπάρχει και για τους κατόχους νόμιμων θέσεων στάθμευσης.

Για την εφαρμογή του μέτρου και προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων από παράπλευρες οδούς, θα τοποθετηθούν πλαστικοί επαναφερόμενοι οριοδείκτες (κορίνες), α) επί της Γαλλίας, στις διασταυρώσεις με τις οδούς Ογλ και Γαμβέτα και β) επί της οδού Γαμβέτα, στις διασταυρώσεις με τις οδούς Γαλλίας, 28ης Οκτωβρίου, Δημητριάδος και Ιάσονος. Επίσης, θα τοποθετηθούν πινακίδες για τη διέλευση των Πυροσβεστικών Οχημάτων στις παραπάνω οδούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το