Τοπικά

Απ. Ριζόπουλος: Η δημοτική αρχή Μπέου δεν είναι ακομμάτιστη – Στηρίχθηκε από Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

«Η δημοτική αρχή Μπέου πήρε ένα μεγάλο ποσοστό και βγήκε νέα δημοτική αρχή, ωστόσο δεν είναι ένας ανεξάρτητος συνδυασμός. Στηρίχθηκε από τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, και από ό,τι φαίνεται και του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ακομμάτιστη η δημοτική αρχή και το επόμενο διάστημα θα εφαρμόσει την αντιλαϊκή πολιτική των τριών κομμάτων» ανέφερε σε δήλωσή του ο Απ. Ριζόπουλος από τα γραφεία της Τομεακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΚΚΕ όπου σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Ριζόπουλος κάλεσε τον κόσμο να αγωνιστεί απέναντι στη δημοτική αρχή ενώ τόνισε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση στον Δήμο. «Από αύριο κιόλας θα αναδεικνύουμε τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τη νέα γενιά» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ευχαρίστησε όσους στήριξαν το Κομμουνιστικό Κόμμα και τη Λαϊκή Συσπείρωση στην εκλογική μάχη. «Ευχαριστούμε τους χιλιάδες νέους και νέες που ψήφισαν για πρώτη φορά. Έχουμε μπροστά μας μεγάλους αγώνες. Από αύριο θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων και του κόσμου αλλά και της νέας γενιάς».

Ο κ. Ριζόπουλος επισήμανε ότι οι εκλογές έγιναν μέσα σε συνθήκες πόλωσης και υπό τη σκιά των επερχόμενων εθνικών εκλογών. «Επικράτησε κλίμα πόλωσης και ψευτοαντιπαράθεσης μεταξύ των δύο κομμάτων. Σε αυτές τις συνθήκες πολύς κόσμος εγκλωβίστηκε από τα διλήμματα που έθεσαν. Αυτό επηρέασε και τις δημοτικές εκλογές. Εμείς όλο το προηγούμενο διάστημα αναδείξαμε πως η τοπική διοίκηση συνδέεται με την αντιλαική πολιτική και πως μετατρέπεται σε έναν μηχανισμό που θα επιβάλει φορομπηχτική φορολογία και θα αποτελέσει την υπεράσπιση των επιχειρηματικών συμφερόντων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το