Τοπικά

Απ. Παπαδούλης: Στόχος μας η άψογη λειτουργία του Βιολογικού

Με το προσωπικό των εγκαταστάσεων της επεξεργασίας λυμάτων του Βιολογικού Καθαρισμού, συναντήθηκε και συνομίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δ. Παπαδούλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος άκουσε από τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερα την έλλειψη προσωπικού, γεγονός που κάνει προβληματική τη λειτουργία του.

Ο Απ. Παπαδούλης χαρακτήρισε τη μονάδα του Βιολογικού Καθαρισμού, ως ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της περιοχής και τόνισε πως «δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή τον απαξιώνει καθημερινά». «Αμέσως ,μετά τις εκλογές, ως νέα δημοτική αρχή», είπε, «θα πάρουμε όλα τα μέτρα για την ενίσχυση και καλή λειτουργία των εγκαταστάσεων».

«Οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, είναι μια από τις πιο ευαίσθητες μονάδες, για την υγεία των πολιτών του Δήμου. Είναι προτεραιότητά μας να βρούμε όλες τις λύσεις, που χρειάζονται για την άψογη απόδοσή της. Θα συντηρούμε τακτικά και με ευλάβεια τον αγωγό των αποβλήτων, που πέφτουν στην θάλασσα, ώστε άφοβα να χρησιμοποιούν τις ακτές οι λουόμενοι και να προστατεύεται το θαλάσσιο περιβάλλον».
Παράλληλα, ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε πως είναι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε σκέψη ιδιωτικοποίησης των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το