Τοπικά

Απ. Παπαδούλης: Να μας δείξει την φορολογική του δήλωση ο Αχ. Μπέος

Να δημοσιοποιήσει την φορολογική του δήλωση, καλεί τον Αχ. Μπέο ο επικεφαλής της παράταξης «Βόλος Ανατροπή Δημιουργία» κ. Απόστολος Παπαδούλης, ο οποίος κατηγορεί τον Δήμαρχο Βόλου για “χουβαρνταλίκια” με αφορμή τη δήλωσή του ότι κάθε θέση στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων θα διατεθεί έναντι μηνιαίου μισθώματος ύψους 50€. Ο κ. Παπαδούλης κάνει λόγο για σκάνδαλο αφού ο Δήμος Βόλου θα πάρει τα 6.500.000€ της επένδυσης πίσω σε 43 χρόνια.

Η σχετική ανάρτηση στο προφίλ του κ. Παπαδούλη στο FB:

Να πάρει η ευχή. Κι εκεί που λες να ηρεμήσεις από τις σκοτούρες και να γαληνέψει η ψυχή σου, μέρες που είναι, έρχεται ο διερμηνέας των πέντε γλωσσών, αυτός μωρέ που διαβάζει Βίλχελμ Ράιχ, και σου τα κάνει μαντάρα. Αφού έδειξε πόσο αναξιόπιστος και αδαής είναι στο να προστατεύει τα συμφέροντα της πόλης βγήκε να υπερασπιστεί την άθλια διαχείριση του θέματος του πάρκινγκ. Θα δώσει, λέει, κάθε θέση, έναντι μηνιαίου μισθώματος ύψους 50€. Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο!!! Δηλαδή, η επένδυση του πάρκινγκ θα σοδεύει κάθε χρόνο 150.000€, που σημαίνει ότι ο Δήμος Βόλου θα πάρει τα 6.500.000€ της επένδυσης πίσω σε 43 χρόνια. Μπράβο!!! Όμως, κάποιοι έχουν καταλάβει ότι το ενδιαφέρον δεν είναι στο παρκινγκ, αλλά στο δώμα και στο ισόγειο. Εκεί βλέπετε είναι τα μαγαζιά. Γι αυτό και ο τύπος κάνει χουβαρνταλίκια. Ενώ το παρκινγκ ως επιχείρηση θα εισπράττει 150.000€ τον χρόνο, το γυάλινο ασανσέρ που θα εξυπηρετεί το δώμα θα κοστίσει 225.000€.

Εν τω μεταξύ, όπως όλες οι υποδομές, έτσι και το παρκινγκ θα έχει ανάγκη από συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επεμβάσεις. Δηλαδή, αναγκαίες δαπάνες. Αυτές, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα τις πληρώνει ο χρήστης, όπως είναι το λογικό, αλλά ο δημότης. Δηλαδή, ο δημότης που πλήρωσε την αρχική επένδυση θα πληρώνει και τα υπόλοιπα σπασμένα. Ναι, αλλά ο διερμηνέας θα είναι δημοφιλής σε 252 δημότες, χρήστες του παρκινγκ. Κι άλλο Μπράβο!!! Επειδή, όμως, όπως είπε, είναι ‘extra large’, γι αυτό το παραχωρεί με χαμηλό τίμημα στους κατοίκους. Ξανά Μπράβο!!! Ωστόσο, extra large είναι αυτός που ξοδεύει τα δικά του λεφτά. Με ξένα λεφτά δεν είσαι extra large αλλά ασυλλόγιστα σπάταλος. Δεν πειράζει, όμως, και πάλι Μπράβο!!! Και για να ταπώσει την διαφωνούσα δυσδιάκριτη μειοψηφία πέταξε και την αμίμητη ατάκα του αείμνηστου Μάκαρου (λαμόγιου του ποδοσφαίρου, και βασανιστή στο ΕΑΤ-ΕΣΑ) «όσα χαλάω για πουρμπουάρ το μήνα, αυτοί παίρνουν μισθό όλον τον χρόνο».

Λοιπόν, εδώ δεν θα σου πώ Μπράβο. Θέλω δημόσια να δείξεις την φορολογική σου δήλωση για να δούμε αν τα πουρμπουάρ που δίνεις δικαιολογούνται από τα εισοδήματά σου, που δηλώνεις στην Εφορία. Επίσης, κάνε μας κορόιδα δείχνοντας τα ένσημά σου που αποδεικνύουν τα χρόνια που έχεις δουλέψει. Αν γίνουν έτσι τα πράγματα, τότε δημόσια θα πώ ΜΠΡΑΒΟ. Αν, όμως, δεν είναι έτσι, τότε θα πει ότι είσαι φοροκλέπτης, και ανήκεις σε όλους εκείνους που φοροδιαφεύγετε και στερείτε έσοδα από το κράτος και την κοινωνία. Αυτά και ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το