Τοπικά

Απ. Παπαδούλης: Εύχομαι οι Βολιώτες να έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και να είναι χαμηλό το κόστος

«Να είναι χαμηλό το κόστος αυτής της επιλογής και να είναι μια ομαλή τετραετία για το καλό της πόλης» ευχήθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος- Ανατροπή –Δημιουργία» Απόστολος Παπαδούλης, σχολιάζοντας τη νίκη του συνδυασμού Μπέου στο Δήμο Βόλου.

“Απόψε ολοκληρώθηκε ένας όμορφος προεκλογικός αγώνας για εμάς. Κάναμε ένα ταξίδι με όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και τους ευχαριστώ όλους. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, ωστόσο οφείλουμε γενναία να αναγνωρίσουμε ότι ο Αχιλλέας ο Μπέος κέρδισε για ακόμα μία φορά τον Δήμο Βόλου. Δεν θα μιλήσω ούτε για μιντιακή δημοκρατία ούτε για συστήματα, αυτά είναι τα αίτια. Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, εύχομαι οι Βολιώτες να έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Νομίζω ότι αυτά τα περί σοφίας του λαού δεν ισχύουν, όμως ο λαός στη δημοκρατία στις εκλογές είναι κυρίαρχος και είναι αυτός ο οποίος πληρώνει τελικά τις επιλογές του και αυτό συμβαίνει κάθε φορά. Εύχομαι λοιπόν να είναι χαμηλό το κόστος αυτής της επιλογής του και να έχουν μια ομαλή τετραετία για το καλό της πόλης.
Εμείς από τη θέση που μας επέλεξε ο λαός θα δώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό μας για να πετύχει. Θέλω όμως σας λέω και πάλι όλους τους ανθρώπους αυτούς που βοηθήσανε, οι συνεργάτες μου, το επιτελείο μου, που ήταν ένα επιτελείο ερασιτεχνών οι περισσότεροι, ακόμα και τα παιδιά που είναι σήμερα στην καταμέτρηση και είναι φίλοι του συνδυασμού και βοηθάνε σε αυτή την ιστορία, θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι συγχαρητήρια στο νικητή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το