Αθλητισμός

Ανυπομονούν στη Νίκη για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό

Ανυπομονησία επικρατεί στο στρατόπεδο της Νίκης για τον πρώτο αγώνα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ως γνωστόν οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 φιλοδοξώντας να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους.

 Ήδη έχουν διεξαχθεί δύο αγωνιστικές στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, αλλά η Νίκη έχει μείνει… άπραγη. Στην πρεμιέρα επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά το ματς αυτό ματαιώθηκε μετά την αποβολή της μακεδονικής ΠΑΕ από το πρωτάθλημα. Η 2η αγωνιστική είχε το ρεπό για την ομάδα της Νίκης που θα μπει στη μάχη από την 3η αγωνιστική.

Έτσι, την προσεχή Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, ομάδα που επίσης θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Σούπερ Λιγκ 2, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθεί ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για αγώνα που θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων. Εξάλλου, ο κόσμος της Νίκης βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και όλα δείχνουν ότι και σε αυτό το ματς θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της, καθώς στις τάξεις των φιλάθλων και ιδιαίτερα των οργανωμένων επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση.

Όσον αφορά τον  Λεβαδειακό, έχει δώσει ένα ματς στο πρωτάθλημα, καθώς στην 1η αγωνιστική έκανε το ρεπό του στον όμιλο. Στο πλαίσιο της 2ης ημέρας έπαιξε με την Κοζάνη την οποία κέρδισε πολύ δύσκολα με 1-0. Ίσως, μάλιστα να μην κατάφερνε τα πάρει το «τρίποντο» αν δεν έκανε διπλό λάθος στο γκολ που δέχθηκε ο τερματοφύλακας της Κοζάνης Καραγκιόζης.

Οι άνθρωποι της Νίκης παρακολούθησαν τον συγκεκριμένο αγώνα και σίγουρα δεν τρόμαξαν από τον Λεβαδειακό. Διαπίστωσαν ότι η ομάδα της Βοιωτίας έχει τρωτά σημεία στα οποία οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μπορούν να «χτυπήσουν».

Η προετοιμασία των «κυανολεύκων» συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ το μόνο δυσάρεστο έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Τζιώρα στην προχθεσινή προπόνηση, καθώς ο έμπειρος επιθετικός θα χάσει σίγουρα τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

«Δεν Θα Ξεχάσουμε Ποτέ!»

Του Πασχάλη Δήμου, συμβούλου Εκπαίδευσης Δασκάλων Μαγνησίας Ειδική έκθεση φωτογραφίας με αφορμή την 50ή Μαύρη…

16 Ιουνίου 2024

Μνήμη γιατρού Καραμάνη –  Η ζωή του και το σανατόριο

    Γράφει ο  ΒΛΑΣΗΣ ΜΑΡΓ. ΒΟΛΙΩΤΗΣ, e-mail: volvla@otenet.gr   «Ο γιατρός ενίοτε θεραπεύει, συχνάκις…

16 Ιουνίου 2024

Παρουσίαση βιβλίου της Λιλής Τσουρνάβα – Κουτσορίζωφ «Μαγνησίας Περίπατοι»

Το βιβλίο της Λιλής Χ. Τσουρνάβα - Κουτσορίζωφ «Μαγνησίας περίπατοι» θα παρουσιαστεί στον Βόλο την…

16 Ιουνίου 2024

Γερμανία: Άντρας απειλεί με τσεκούρι αστυνομικούς στο Αμβούργο πριν από αγώνα του Euro – Δείτε βίντεο

Συναγερμός σήμανε στο Αμβούργο το μεσημέρι της Κυριακής, λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Ολλανδίας με την Πολωνία για το Euro.…

16 Ιουνίου 2024

Νεκρός ανασύρθηκε από πηγάδι ένας ηλικιωμένος

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας ηλικιωμένος άντρας από πηγάδι στη συμβολή των οδών Πλάτωνος…

16 Ιουνίου 2024

Ο Μαυρογιαλούρος επιστρέφει

  Τώρα που οι εκλογές τελείωσαν, ένας άλλος πολιτικός έρχεται για να βάλει τα πράγματα…

16 Ιουνίου 2024