Παραπολιτικά

Ανύπαρκτη η κρατική ευθύνη παντού

Η κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση του απαγορευτικού, το οποίο όμως δεν εφαρμόζει η ίδια και δεν συζητάμε για τα ευτράπελα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό ή τους υπουργούς του και τους βουλευτές, που δίνουν «σήμα» στους «κοινούς θνητούς» για την ανεμελιά που μπορούν να έχουν. Η κινητικότητα στην καθημερινότητα της πόλης είναι κάθε μέρα και περισσότερο αυξημένη και οι έλεγχοι ανύπαρκτοι.
Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και μετά απορούμε γιατί η ΜΕΘ του Νοσοκομείου ασφυκτιά και γιατί νοσηλεύονται 100 στις κλινικές και εκατοντάδες περνούν καραντίνα σπίτι τους.
Αν η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό, να επιβάλει την τήρηση των περιοριστικών μέτρων, που θέσπισε, ας τα καταργήσει, για να μην οδηγεί στην τρέλα και χιλιάδες επαγγελματίες, που δεν έχουν πλέον χρήματα, ούτε να ζήσουν. Στην παρούσα φάση, ούτε ο Νόμος τηρείται, ούτε κράτος υπάρχει, για να τον εφαρμόσει. Μια βόλτα στους δρόμους που έχουν κάθε μέρα μποτιλιάρισμα, μπορεί να πείσει και τον κάθε καλόπιστο, για το τι συμβαίνει. Εκτός από την ατομική ευθύνη υπάρχει και η κρατική, που είναι ανύπαρκτη στο Νοσοκομείο, ανύπαρκτη στους δρόμους, ανύπαρκτη γενικώς.
ΚΑΤ. ΤΑΣ

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το