Θ Plus

Αντζελίνα: Μιλά για τη ζωή μετά τον Μπραντ και την ασθένεια της

Η ηθοποιός μίλησε στο Vanity Fair για το πώς είναι η ζωή μετά τον χωρισμό με τον Πιτ, πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της την κατάσταση, αλλά και το γεγονός ότι διαγνώσθηκε με την ασθένεια «παράλυση Μπελ».

Η Τζολί αποκάλυψε ότι πέρα από υψηλή αρτηριακή πίεση, εμφάνισε και «παράλυση Μπελ», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου, εξαιτίας της οποίας η μία πλευρά του προσώπου της είχε «κρεμάσει» όπως δήλωσε.

«Μερικές φορές, οι γυναίκες σε οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο… μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», είπε η 42χρονη, που δήλωσε ότι χάρη στον βελονισμό ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα. Παραδέχθηκε ότι πλέον έχει περισσότερες γκρίζες τρίχες και πιο ξηρό δέρμα και σημείωσε «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του περασμένου χρόνου».

Το διαζύγιο

Σε ό,τι αφορά το τέλος του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ, εξομολογήθηκε ότι τα πράγματα «έγιναν άσχημα» το καλοκαίρι του 2016. Τόνισε όμως ότι ο τρόπος ζωής του ζευγαριού δεν είχε καμία σχέση με αυτό, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της προτιμούσε μια πιο «ήσυχη» ζωή.

«Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Αυτό υπήρξε και θα παραμείνει μία από τις υπέροχες ευκαιρίες που μπορέσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας…», συμπλήρωσε και τόνισε ότι τα έξι παιδιά του ζευγαριού υπήρξαν «πολύ θαρραλέα» κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Παραδέχθηκε όμως ότι ακόμη ανακάμπτουν από τον χωρισμό του ζευγαριού. «Ολοι μας απλά ξεπερνάμε από τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάθεση του διαζυγίου. Δεν ξεπερνούν το διαζύγιο, αλλά από κάποια πράγματα στη ζωή», είπε χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Τόνισε όμως ότι δεν θέλει τα παιδιά της να ανησυχούν για εκείνη. «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οταν ρωτήθηκε αν επικοινωνεί ακόμη με τον Πιτ, απάντησε «Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και για την οικογένειά μας. Συνεργαζόμαστε με τον ίδιο στόχο».

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το