Τοπικά

Αντίθετος ο Σύλλογος Εργαζομένων OTA στην υποβάθμιση της ανακύκλωσης και της καθαριότητας στον Βόλο

Ο Σύλλογος εργαζομένων στους Δήμους του Ν. Μαγνησίας είναι αντίθετος στα φαινόμενα που έλαβαν χώρα (μετά από βίντεο που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ), τις προηγούμενες ημέρες για την καθαριότητα του Δήμου Βόλου. Ο Σύλλογος δηλώνει αντίθετος σε οποιαδήποτε υποβάθμιση του τομέα της ανακύκλωσης και καθαριότητας της πόλης μας.
«Θεωρούμε ότι είναι δύο διαφορετικές υπηρεσίες, που πρέπει να προσφέρουν στους δημότες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού» σημειώνει ενώ καλεί τη Δημοτική αρχή Βόλου να φροντίσει για την τήρηση της νομοθεσίας στον ευαίσθητο αυτό τομέα που αφορά την υγεία των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει ότι η έλλειψη προσωπικού και η εντατικοποίηση της δουλειάς έχει οδηγήσει σε τέτοια φαινόμενα και καλεί τους συναδέλφους του να τηρούν αυστηρά τη νομοθεσία.
Τέλος καλεί τους Δημότες να είναι προσεκτικοί (πρώτα για δικό τους όφελος) ειδικά στον τομέα της ανακύκλωσης και να μην πετούν μέσα στους μπλε κάδους μπάζα, κρέατα, ψάρια, κ.λ.π.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το